ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης από Σητεία: Μόνος αντίπαλος ο εφησυχασμός

0

 «Αντίπαλος είναι ο εφησυχασμός και σύμμαχος είναι η δυναμική του κόμματος και των στελεχών του, που θα τρέξουν αυτές τις τέσσερις εβδομάδες για να μας δώσουν τη μεγάλη νίκη στις επόμενες εκλογές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Σητεία.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός «εγκυμονεί ένας κίνδυνος: της αριθμητικής του εκλογικού νόμου». Όπως εξήγησε «η χώρα σήμερα θα είχε αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εάν δεν υπήρχε η απλή αναλογική και η «νάρκη» την οποία άφησε πίσω του ο κ. Τσίπρας απλά για να κάνει τη δική μας τη ζωή πιο δύσκολη. Θα απενεργοποιήσουμε τη «νάρκη» και θα έχουμε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, μετά την 25η Ιουνίου» είπε.

Παράλληλα αναφερόμενος στο απαιτούμενο ποσοστό αυτοδυναμίας επεσήμανε πως «μπορεί στην επόμενη Βουλή να μπουν περισσότερα κόμματα, και αυτό σημαίνει ότι ο πήχης της αυτοδυναμίας αυξάνεται. Σημαίνει ότι χρειαζόμαστε να πετύχουμε ένα υψηλό ποσοστό για να έχουμε σίγουρα μία ισχυρή κυβέρνηση. Θα το πετύχουμε αυτό το ποσοστό, δεν έχω καμία αμφιβολία. Αλλά για να γίνει αυτό δεν μπορούμε να ανεχτούμε κανέναν εφησυχασμό» πρόσθεσε.

Επίσης υπογράμμισε ότι η ΝΔ ήταν ο μεγάλος νικητής αυτών των εκλογών και ηττημένοι ήταν αυτοί που επένδυσαν στην τοξικότητα και στην πόλωση, απέναντι στη μετριοπάθεια και στον ορθό πολιτικό λόγο.

«Ηττημένοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι μπορούσαν να σας ξανακοροϊδέψουν όπως το έκαναν το 2015, τάζοντάς σας πράγματα τα οποία οι ίδιοι όχι απλά δεν υλοποίησαν, αλλά έκαναν ακριβώς τα ανάποδα. Ηττημένοι ήταν όσοι είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στο παρελθόν και όχι στο μέλλον. Ηττημένοι ήταν όσοι έβλεπαν μία «γκρίζα», μία «μαύρη» Ελλάδα, η οποία συγκρουόταν με την πραγματικότητα την οποία όλοι μας βιώναμε» ανέφερε.

«Ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες ισχυρή εντολή για πολλές και τολμηρές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες δεν τις κρύψαμε, τις έχουμε παρουσιάσει στο πρόγραμμά μας. Και λέμε στους πολίτες ότι «αφού μας εμπιστευθήκατε μία φορά, κάντε και πάλι το βήμα να έρθετε και πάλι να ψηφίσετε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, να επιβεβαιώσετε την εντολή που μας δώσατε στις προηγούμενες εκλογές» συμπλήρωσε.

 

cnn.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ