ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Κρήτης

0

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν να εντείνεται ο διάλογος στον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της Περιφέρειας Κρήτης, με τις σκέψεις ολοένα και περισσότερο να συγκλίνουν προς μια ανεξάρτητη κάθοδο στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης τυγχάνει ιδιαίτερης αποδοχής από όλους τους πολιτικούς χώρους και είναι αλήθεια πως αποτελεί αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Περιφέρειας Κρήτης για τους πολίτες.

Η Ν.Δ. που έως τώρα ποτέ δεν είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Αρναουτάκη τα προηγούμενα χρόνια, φαίνεται πως αναγνωρίζει απόλυτα την προσφορά του και προχθές στο Ηράκλειο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε να γίνει σαφές πως στις φετινές εκλογές το κυβερνών κόμμα θα δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος ως γνωστόν  θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Μια τέτοια συνεργασία όμως, φαίνεται, πως ενεργοποιεί αντανακλαστικά στο ΣΥΡΙΖΑ, όπου τείνει σε μια ανεξάρτητη κάθοδο στις Περιφερειακές εκλογές. Και ενώ πολλά ονόματα έχουν τεθεί προς συζήτηση για επικεφαλής ψηφοδελτίου, η περίπτωση του Παύλου Πολάκη, μάλλον παίρνει προβάδισμα.

Κατά τα άλλα η Αξιωματική Αντιπολίτευση ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εθνικές εκλογές, καθώς προηγούνται και άμεσα αναμένεται να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια της για όλη την επικράτεια.

«Καραμπόλες» της τελευταίας στιγμής, κυρίως για τις λίστες της Αθήνας και γενικότερα της Αττικής, έχουν προκαλέσει μια σχετική καθυστέρηση αλλά σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις με το ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου να έχει όπως γνωρίζουμε, χωρίς κάποιες εκπλήξεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ