Μαζική κάθοδο με τρακτέρ στην Αθήνα αποφάσισαν κατά τη σημερινή σύσκεψη στη Νίκαια οι εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Επιτροπής αγροτών.
Σύμφωνα με το thesspost, η κάθοδος προγραμματίζεται για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ενώ, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, θα διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα και θα αποχωρήσουν το Σάββατο.
Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια σε μεγάλες πόλεις της χώρας ενώ οι αγρότες θα συμμετέχουν και στις κινητοποιήσεις, στις 28 Φεβρουαρίου, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Οι παραγωγοί θεωρούν ότι η κυβέρνηση άκουσε, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα βασικά τους ζητήματα, όπως την αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος και το εμβόλιο στους κτηνοτρόφους για την ευλογιά, με συνέπεια αρκετοί επαγγελματίες να βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.
iefimerida.gr
