ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναγιώτης έκανε περήφανο το Ρέθυμνο στους αγώνες στην Θεσσαλονίκη

0

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

"Υπάρχουν κάποια μετάλλια που έχουν μεγαλύτερη αξία κι από την ίδια την προσπάθεια ενός αθλητή. Υπάρχουν ανθρώπινα ιδεώδη αλλά και αυτό που ονομάζουμε “πίστη” που ξεπερνά τη φυσική δύναμη και είναι σε θέση να μπορεί και κινεί ολόκληρα βουνά. Αυτό ίσως να λέγεται και μεγαλείο ψυχής.

Για μας στην προκειμένη περίπτωση τουλάχιστον, δεν προξενεί εντύπωση ότι ο δικός μας Παναγιώτης Μανούσακας, ξεχώρισε σε πανελλήνιους αγώνες στίβου Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

 Ο 20χρονος Ρεθεμνιώτης (από την Αργυρούπολη) έτρεξε στα 100μ στους αγώνες που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη και ενθουσίασε τους πάντες, ενώ την επόμενη μέρα έτρεξε ξανά και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα. Για την εξαιρετική του συμμετοχή δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Το ‘χει κάνει και ξανακάνει παίζοντας ποδόσφαιρο στο πρόσφατο παρελθόν συμμετέχοντας με την ομάδα μας (Επισκοπή 2010) σε τοπικό επίπεδο.

Στο άθλημα του στίβου έδειξε ότι μπορεί να το κάνει κι αυτό το ίδιο εξαιρετικά μ’ ένα ασίγαστο πάθος κι ένα σπάνιο θάρρος δίχως να δείχνει την εντύπωση ότι ο ίδιος επιβαρύνεται… Μ’ έναν αφοπλιστικό τρόπο όπου τα πράγματα μοιάζουν δυνατά για εκείνον κάνοντας το εμπόδιο να μοιάζει προσπελάσιμο με λίγη ακόμη προσπάθεια". 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ