ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος η χρονιά με φαγοπότι και ευχές για τον Αστέρα Ρεθύμνου

0

Μια χρονιά με συγκινήσεις, απογοητεύσεις, λύπες, Χαρές, και πολλά άλλα συναισθήματα, έφτασε στο τέλος της χθες, στο γήπεδο της Σοχώρας, όπου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ψήσιμο για τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Εκεί ήταν η διοίκηση, ο πρόεδρος Νίκος Παπαδάκης, το προπονητικό επιτελείο, οι παίκτες μας για να γιορτάσουν μια χρονιά με "γλυκόπικρη γεύση " αφού μπορεί το πρωτάθλημα να μην ήρθε, όμως η 2η θέση (-6 απο τον πρωτοπόρο) και κυρίως το κύπελλο που κατέκτησε ο Αστέρας, ήταν αρκετά για να αφήσουν όμορφα συναισθήματα σε όλους. 

Παράλληλα η ομάδα για ακόμη μια χρονιά έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, πράγμα που μαρτυρά ότι είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 87 γκολ, αφήνοντας πολύ πίσω τους υπόλοιπους, είχε την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 17 γκολ παθητικό, ενώ διέθετε και τον πρώτο σκορερ αφού ο Ρότζεν έκανε μια εξαιρετική χρονά με 29 γκολ και πήρε το βραβείο για την εφετινή χρονιά.

Μετά το τέλος λοιπόν της προπόνησης, στήθηκε στο μπάρμπεκιου όπου και κράτησε μέχρι το βράδυ, ενώ άπαντες ευχήθηκαν ενόψει της νέας σεζόν η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα από ότι φέτος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ