ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση του Σπηλίου για τον αγώνα με την Δόξα Πλατανέ

0

Επίσης, πέταξε το μπαλάκι στην ΕΠΣΡ, για την διεξαγωγή του αγώνα με την Δόξα, ενώ εξέφρασε ο αγώνα αν διεξαχθεί τελικά, να γίνει στο γήπεδο των Μισιρίων. 

Η ανακοίνωση:       

"Επειδή φτάνουν στ’ αφτιά μας διάφορες φήμες και ανακρίβειες σχετικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα ΑΟ Σπηλίου – Δόξα Πλατανέ, λόγω μη προσέλευσης γιατρού αγώνα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Α) Ουδέποτε στείλαμε έγγραφο στην ΕΠΣΡ ότι διαθέτουμε γιατρό αγώνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Επειδή στους περισσότερους αγώνες, μας εξυπηρετεί δικός μας γιατρός, προσπαθούμε κατόπιν συνεννόησης να βοηθήσουμε διαθέτοντάς τον. Ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη για τον μη ορισμό του.

Β) Επειδή και στο παρελθόν φτάσαμε κοντά στο να μην διεξαχθεί αγώνας λόγω μη προσέλευσης γιατρού, ενημερώνουμε σε κάθε αγώνα έναν δικό μας γιατρό, για να είναι έτοιμος σε περίπτωση που αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε θέμα. Δυστυχώς η αιφνίδια αλλαγή προγράμματος από την ΕΠΣΡ (αντί για Κυριακή που ήταν αρχικά ο αγώνας, πήγε Σάββατο) δεν του επέτρεψε να έρθει άμεσα να μας εξυπηρετήσει. Σημειωτέον ότι η ΕΠΣΡ το συνηθίζει αυτό φέτος, τουλάχιστον με τη δική μας ομάδα, με συχνές αλλαγές αγώνων χωρίς να ερωτηθούμε καν!

Γ) Από την φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο Β΄ Τοπικό. Αυτό δεν έγινε, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατούσε με το Μητρώο, καθώς δεν γνωρίζαμε καν αν θα γίνει Β΄ Τοπικό και πόσες ομάδες θα συμμετέχουν. Μάλιστα όταν ξεκαθάρισε το τοπίο, ζητήσαμε επίμονα και επανειλημμένα από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΡ κ. Χνάρη Τίτο να μας επιτρέψει να αλλάξουμε κατηγορία και να αγωνιστούμε στο Β΄ Τοπικό, όμως μας το αρνήθηκε. Ως εκ τούτου δεν είχαμε κανένα λόγο να μεθοδεύσουμε τον ορισμό του αγώνα μας μεταγενέστερα με τη μη προσέλευση του γιατρού, ώστε να γνωρίζουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Άλλωστε και η ίδια η ΕΠΣΡ, είχε ορίσει αρχικά τους αγώνες που αφορούσαν ομάδες που μαχόταν για την παραμονή τους, σε διαφορετικές μέρες, πράγμα ανήκουστο για τελευταία αγωνιστική! Όμως και τώρα ακόμη σας δηλώνουμε, ότι πρόθεσή μας είναι να αγωνιστούμε στο Β΄ Τοπικό του χρόνου ότι και να γίνει στον αγώνα μας με την Δόξα.

Δ) Αν θέλουν οι κύριοι της ΕΠΣΡ να μας καταλογίσουν ευθύνη για την μη διεξαγωγή του αγώνα ας το κάνουν. Εμείς όμως ξέρουμε ότι ουδέποτε στείλαμε έγγραφο που να λέει ότι διαθέτουμε γιατρό αγώνα και ότι τους γιατρούς αγώνων παντού τους ορίζει η ΕΠΣΡ. Αν ρίξουν με κάποιο τρόπο την ευθύνη πάνω μας, βλάπτουν μόνο το κύρος του Πρωταθλήματος και όχι εμάς ή τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Ε) Προτείνουμε αν οριστεί ξανά ο αγώνας (όπως και πρέπει να γίνει), να διεξαχθεί στο γήπεδο Μισιρίων (αν συναινεί και η Δόξα Πλατανέ), γιατί κατανοούμε τα παιδιά της Δόξας για την ταλαιπωρία και ειδικά αυτή την περίοδο που ο τουρισμός έχει ήδη αρχίσει.   

Εκ του ΔΣ του ΑΟ Σπηλίου.    

ΥΓ. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Πρωταθλητή Ερμή Ζωνιανών και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, την Πρωταθλήτρια Β΄ Τοπικού Φλόγα Ρουστίκων, τους φιναλίστ του Κυπέλλου Αστέρα Ρεθύμνου και Ρεθυμνιακό, καθώς και το Σωματείο του Δήμου μας, τον Φοίνικα για την παραμονή του στο Α΄ Τοπικό. Επίσης συγχαρητήρια και στο γειτονικό Σωματείο του ΟΦ Αρμένων για την παραμονή του στην κατηγορία (με βάση τα παραπάνω), που ενώ νίκησε από τις ομάδες που διεκδικούσαν την παραμονή μόνο εμάς την 1η αγωνιστική, κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Και του χρόνου με υγεία σε όλους"!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ