ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλο διπλό για τη ΡΕΑ στα Τρίκαλα

0

Την 2η συνεχόμενη επιτυχία της στα πλέι οφ της Women’s Football League πανηγύρισε η Ρ.Ε.Α., κερδίζοντας με 1-0 τα Τρίκαλα εκτός έδρας.

Άκρως επιτυχημένη ήταν η πρώτη αποστολή της ομάδας μας μακριά από το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Απέναντι στην εξαιρετική ομάδα των Τρικάλων κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» με σκόρερ την Μπετανκούρ και να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ και το μεγάλο αγωνιστικό κενό, λόγω των εορτών, οι παίκτριες της Ρεθυμνιώτικης ομάδας κατάφεραν να εμφανιστούν πανέτοιμες για μία ακόμα αγωνιστική και να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία. Μόλις στον 2ο αγώνα της σύντομης ιστορίας τους στη β’ φάση, πήραν τη 2η σερί νίκη τους και πλέον αποκτούν σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάληψη μίας εκ των 3ών πρώτων θέσεων της μεγάλης κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κολομβιανή αρχισκόρερ έδωσε το προβάδισμα στη Ρ.Ε.Α. μόλις στο 3ο λεπτό έπειτα από ασίστ της Δαφέρμου, σημειώνοντας το 12ο φετινό της γκολ. Μάλιστα, ήταν η ίδια που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 απέναντι στη Λάρισα, μετρώντας ουσιαστικά 2 γκολ και 6 βαθμούς για την ομάδα μας. Στο α’ μέρος, πάντως, η πίεση συνεχίστηκε από τις φιλοξενούμενες, με τις Δαφέρμου, Μαρκουτσά και Μπετανκούρ να απειλούν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι, με την σπουδαία σκόρερ της ομάδας μας να αποτελεί μόνιμη απειλή της αντίπαλης εστίας, όμως το 0-1 από το 3ο λεπτό, έμελλε να είναι και το σκορ της αναμέτρησης.

Πλέον, η Ρ.Ε.Α. φιγουράρει στην 3η θέση με 23 βαθμούς, 1ος παραμένει ο ΠΑΟΚ με 36 βαθμούς και ο Εργοτέλης είναι στην 2η θέση με 29 βαθμούς.

Την επόμενη Κυριακή (30/4) θα διεξαχθεί το παιχνίδι που άπαντες περιμένουν στο γήπεδο της Σοχώρας, με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα να φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

3’ Η Μπετανκούρ εκμεταλλεύτηκε την όμορφη πάσα της Δαφέρμου και με όμορφο σουτ έγραψε το 0-1.

23’ Σουτ της Δαφέρμου έξω από την περιοχή, με την αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει.

30’ Πάσα της Εράσο στην Μαρκουτσά, η οποία σούταρε από αριστερά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

37’ Σέντρα της Μαρκουτσά, κεφαλιά της Μπετανκούρ, με την τερματοφύλακα να αποκρούει.

39’ Φοβερό σουτ της Μαρκουτσά έξω από την περιοχή, με την τερματοφύλακα να ποκρούει σωτήρια.

50’ Από πλάγια θέση η Μπετανκούρ σουτάρει, με την τερματοφύλακα να αποκρούει.

63’ Κεφαλιά της Μπετανκούρ από κόρνερ, με την μπάλανα περνάει ελάχιστα άουτ.

72’ Όμορφο σουτ της Μπετανκούρ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

78’ Σέντρα της Μπράμε, βρίσκει στο ύψος του πέναλτι την Μπετανκούρ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Σμιλίκοβιτς, Κιαχίδου, Βορριά, Καραμουσαδάκη, Δαφέρμου, Μπετανκούρ, Μαρκουτσά (86’ Μανωλίτση), Εράσο, Μπράμε

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ