ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για μια ακόμη φορά ο σύλλογος Ατσιποπούλου σάρωσε στα μετάλλια

0

Στις 1-2 Απρίλιου διεξήχθη το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Το πρωτάθλημα είχε συμμετοχή  από 30 συλλόγους και 462 συμμέτοχες.  Ο σύλλογος του Ατσιποπούλου συμμετείχε με 5 αθλητές ,οι οποίοι αγωνίστηκαν σε αγώνες ημιεπαφής και στους αγώνες του "Κάτω Παγκράτιου", και κατέκτησε 3 Χρυσά και 4 Χάλκινα μετάλλια. 

Αναλυτικά:

Ντελιλάι Αριάδνη
Αγώνας ημιεπαφής
Κάτω Παγκράτιο

Λιονής Κωνσταντίνος
Αγώνας ημιεπαφής 
Κάτω Παγκράτιο

Λελεδάκη Εμμανουέλα
Αγώνας ημιεπαφής 
Κάτω Παγκράτιο

Λαντζουράκη Ραφαέλα
Αγώνες ημιεπαφής 
5η θέση κάτω Παγκράτιο

Φραγκιουδάκη Ζωή
5η θέση αγώνας ημιεπαφής 
5η θέση κάτω Παγκράτιο

 

Οι προπονητές του Συλλόγου Δημήτριος και Ιωάννης Δημητρόπουλος δηλωυσαν: «Συγχαρητήρια στην προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία μετά την επαναλειτουργία της και το δύσκολο διάστημα της καραντίνας. Τα παιδιά ανταμείφθηκαν στην προσπάθεια τους ενώ το μετάλλιο τους συνοδεύτηκε και με την μοριοδότηση που δίνει το κράτος σε όλες τις αναγνωρισμένες Ομοσπονδίες όπως του Παγκρατίου. Επόμενη στάση του συλλόγου τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Κρήτης που ευχόμαστε να τα πάμε εξίσου καλά.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ την ANEK LINES Οfficial και την Blue Star Ferries για την αρωγή τους, ταξιδεύοντας μας με ασφάλεια και άνεση σε κάθε μας αγωνιστικό προορισμό».Θα ηθελα επισης να Ευχαριστούμε πολύ την ANEK LINES Οfficial και Blue Star Ferries για την αρωγή τους, ταξιδεύοντας μας με ασφάλεια και άνεση σε κάθε μας αγωνιστικό προορισμό. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ