ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκλεισε με νίκη και πάει με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ

0

Την 9η φετινή της νίκη πανηγύρισε η Ρ.Ε.Α., κερδίζοντας εύκολα με 4-1 τον Οδυσσέα Μοσχάτου για την 14η αγωνιστική της Women’s Football League.

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε τις αναμετρήσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα μας, κατακτώντας την 3η θέση. Αυτή τη φορά «θύμα» της έπεσε ο Οδυσσέας Μοσχάτου. Οι αθλήτριες μας μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα οι Δαφέρμου και Σμιλίκοβιτς έβαλαν μπροστά την ομάδα μας με 2-0 στο 5ο λεπτό, ενώ η Ευθυμίου απάντησε ένα λεπτό αργότερα. Η νέα απάντηση των παικτριών μας ήρθε από την Κουτρή στο 31ο λεπτό, με το 3-1 να είναι και το σκορ του α’ μέρους, ενώ δημιούργησαν αρκετές φάσεις και για μεγαλύτερο προβάδισμα. Στην επανάληψη, η Κοτσάκι ήταν εκείνη που συνδέθηκε με την αντίπαλη εστία, καθώς στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με προβολή.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ιστορική μέρα για τη Ρ.Ε.Α., η οποία στον πρώτο χρόνο της ίδρυσης της κατάφερε να προκριθεί στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και τα πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί και ένα καλό πλασάρισμα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το τεχνικό επιτελείο, τις παίκτριες, τους φιλάθλους και όσοι υποστηρίζουν την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή, βλέποντας την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο αγώνας:

2’ Με σουτ έξω από την περιοχή η Δαφέρμου γράφει το 1-0.

4’ Η Μαρκουτσά με δυνατό σουτ αναγκάζει την Αλεξάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

5’ Η Σμιλίκοβιτς με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ της Μαρκουτσά κάνει το 2-0!

6’ Η Ευθυμίου με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή γράφει το 2-1.

9’ Σουτ της Κιαχίδου, αποκρούει η Αλεξάκη, με την Κοτσάκι να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

21’ Η Κουτρή απειλεί με σουτ έξω αποπ την περιοχή, με την Αλεξάκη να μπλοκάρει.

22’ Στην αντεπίθεση η Μπετανκούρ βγάζει την κατάλληλη στιγμή την πάσα στην Κουτρή, η οποία με όμορφο πλασέ κάνει το 3-1.

39’ Η Μπράμε από δεξιά επιχείρησε το σουτ, με την Αλεξάκη να αποκρούει σωτήρια.

41’ Σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, αρχικά σούταρε η Μπράμε, κόντραρε στα σώματα και στη συνέχεια η Μαρκουτσά σε νέο σουτ απέκρουσε η άμυνα του Μοσχάτου πριν η μπάλα μπει στα δίχτυα.

44’ Η Κουτρή έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την Αλεξάκη να αποκρούει.

65’ Η Μαρκουτσά έκανε το διαγώνιο σου από δεξιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

69’ Η Εράσο επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

79’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, με την Κοτσάκι να κάνει την προβολή για το 4-1.

88’ Από κόρνερ της Εράσο η Σταγάκη έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Σμιλίκοβιτς, Κιαχίδου (85’ Αλεξάκη), Κελαϊδή, Δαφέρμου, Μπετανκούρ, Μαρκουτσά (85’ Σταγάκη), Κουτρή (85’ Μεργέμογλου), Εράσο, Μπράμε (75’ Καραμουσαδάκη).

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Κωνσταντίνα Κατσαΐτη): Αλεξάκη, Θωμοπούλου, Πλυτά, Πύθουλα, Μπριασούλη, Καπνίση, Μυρτολάρι, Ευθυμίου (70’ Βαρσάμη), Τζαφέρη (82’ Μανέτα), Κοντογόνη, Μακρή – Παπαϊωάννου (84’ Λουκά).

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ ΤΟΥ S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γευσήνους και με τη στήριξη του S/M Βιγλιράκης (έναντι Νοσοκομείου), πραγματοποιήθηκε ξανά το κοινωνικό πρόγραμμα στο γήπεδο της Σοχώρας.

Στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Οδυσσέα Μοσχάτου έγινε κλήρωση, όπου ο τυχερός (ένας κάτοχος κάρτας μέλους) παρέλαβε δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ, την οποία θα εξαργυρώσει στο S/M. Βιγλιράκης. Ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε ήταν ο 3085 (από 20 ευρώ).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ