ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην ΡΕΑ ο Ρεθυμνιώτης γυμναστής Α. Δρυγιαννάκης

0

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Ο ΑΟ ΡΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον Ρεθυμνιώτη γυμναστή, Ανδρέα Δρυγιαννάκη.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ενισχύεται και αναπτύσσεται συνεχώς με γνώμονα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ως προς τις αθλήτριες, τις οποίες θα βοηθήσει να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο. Ο 31χρονος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με μεταπτυχιακό στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής στο ποδόσφαιρο του Πανεπιστημίου Πίζα-Βερόνα της Ιταλίας και κάτοχος διπλώματος UEFA C και UEFA B αλλά και διπλωματούχος του Functional Movement Screen (FMS) του Level 1 και Level 2 αποτελεί την καλύτερη προσθήκη, διαθέτοντας τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία για να προσφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστριών.

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών θέλει να καλωσορίσει και επίσημα τον Ανδρέα Δρυγιαννάκη στην οικογένεια της και να του ευχηθεί υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ανδρέας Δρυγιαννάκη αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του, τονίζοντας: «Γνώριζα εξαρχής την ομάδα και το τεχνικό τιμ, έχοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης. Σχετικά με την επιλογή που έκανα νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος καθώς το εγχείρημα «ΡΕΑ» ανταποκρίνεται στις βλέψεις και τους επαγγελματικούς στόχους μου. Υπάρχει μια σοβαρή διοίκηση καθώς και ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο (Κυριακόπουλος, Πλατής) που έχει πολύ υψηλούς στόχους και συνεχή θέληση για βελτίωση και εξέλιξη σε όλους τους τομείς.

 

Μάλιστα, ο πρόεδρος αξίζει συγχαρητήρια για τον μεγάλο αγώνα που δίνει για την ομάδα, διατηρώντας την στα μεγάλα «σαλόνια», ενώ είναι υπόδειγμα όσο αφορά στο ήθος και τη φιλοξενία. Επίσης, είναι σημαντικό ο κόσμος του Ρεθύμνου να πλησιάσει και να στηρίξει το ποδόσφαιρο Γυναικών που πιστεύω τα επόμενη χρονιά θα έχει σημαντική εξέλιξη».

Αναφορικά με τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τις πρώτες μέρες που βρίσκεται στην ομάδα σημείωσε: «Η εμπειρία μου με την ομάδα ως τώρα είναι πολύ θετική. Υπάρχει ένα πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και συνεχείς βελτιώσεις που συνδυάζει έμπειρες αθλήτριες, αλλά και νεαρότερες. Η επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στα πλέι οφ πιστεύω ότι θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για τη φετινή σεζόν και θα δώσει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες»

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης είναι γεννημένος στις 30/01/1992, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (μπήκε με υποτροφία) με ειδικότητα στον κλασσικό αθλητισμό. Διαθέτει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην προπόνηση της φυσικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής του Πανεπιστημίου Πίζας-Βερόνας-Coverciano. Κάτοχος διπλώματος UEFA C και UEFA B αλλά και διπλωματούχος του Functional Movement Screen (FMS) του Level 1 και Level 2. Επίσης, έχει πιστοποιητικά επιμόρφωσης στα εξής προγράμματα -“GPS match and training analysis” από την εταιρία K-SPORT.

-“Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών” από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μέσω ΚΕΔΙΒΙΔ (κέντρο επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης)

-“Προπονητική επιβάρυνση και φυσική κατάσταση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Από την επιστήμη στην πράξη” από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μέσω ΚΕΔΙΒΙΔ (κέντρο επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης).

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Η επαγγελματική του ενασχόληση με την εκγύμναση αθλητών-τριών ξεκίνησε το 2015 από την ακαδημία στίβου του ΟΦΗ και εν συνεχεία της Βίρτους Μπολόνια. Το 2016 πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην ακαδημία του ΑΟ Πλατανιά Χανίων, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Ρέθυμνο για λογαριασμό του Αστέρα Ρεθύμνου, όπου παρέμεινε ως το 2018. Εκείνη την περίοδο ανέλαβε ως προπονητής Φυσικής κατάστασης των Μικτών της ΕΠΣ Ρεθύμνου και μετέπειτα πήγε στον ΠΟΑ (Γ’ Εθνική). Το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε την ανδρική ομάδα αλλά την ακαδημία του Ηροδότου (Γ’ Εθνική). Το 2020 ολοκλήρωσε τη σεζόν ως γυμναστής στον Ρεθυμνιακό (Γ’ Εθνική) και το 2021-2022 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Επισκοπής (Super League 2), ενώ ως τον Ιανουάριο του 2023 ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Χανιά (Super League 2).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ