ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαριά ήττα για την Επισκοπή

0

Από το 29' το σκορ ήταν 3-0 με την Επισκοπή να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και να γνωρίζει την βαριά ήττα. 

Το ματς:

Στο 8′ ο Πρίτσας επιχείρησε ένα σουτ, ο Ψαρράς απέκρουσε με δυσκολία, ο Αντερέγκεν πήρε την επαναφορά και σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΓΚΟΛ! 1-0: Στο 12′ από τη σέντρα του Πρίτσα, ο Μπαρμπόσα θα κατεβάσει την μπάλα και θα πλασάρει στα δίχτυα με το δεξί.

ΓΚΟΛ! 2-0: Στο 13′ από την ιδανική σέντρα του Ταλάλ από δεξιά, ο Τετέι με γυριστό θέλησε να σκοράρει, η μπάλα κόντραρε και ο Παυλάκης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 17΄ από την κάθετη πάσα του Ταλάλ, ο Αντερεγκεν νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ψαρρά.

Στο 18′ ο Σταθόπουλος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από τη μικρή περιοχή όμως ο Μπαρμπόσα έβαλε την κόντρα και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 21′ ο Πρίτσας επιχείρησε ένα σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Ψαρράς.

Στο 22΄ ο Ταλάλ θέλησε με διαγώνιο πλασέ να σκοράρει όμως ο Ψαρράς με εξαιρετική επέμβαση έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 24′ η συνεργασία Πρίτσα, Προβυδάκη, ο Ταλάλ έκοψε την μπάλα παράλληλα όμως και πάλι ο Ψαρράς με έγκαιρη επέμβαση πρόλαβε τον Αντερεγκεν.

ΓΚΟΛ! 3-0: Στο 29’η Κηφισιά εκδήλωσε μια γρήγορη αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Ταλάλ ο οποίος πάσαρε στον Τετέι και ο τελευταίος με πλασέ σκόραρε.

Στο 32′ από τα δεξιά ο Προβυδακης έβγαλε μια μπαλιά και ο Πρίτσας έπιασε ένα γυριστό σουτ στην κίνηση με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 42′ από τη νέα ατομική ενέργεια του Πρίτσα, με δυσκολία έδιωξε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ψαρράς.

Στο 48′ είχαμε διπλή χαμένη ευκαιρία με τα σουτ των Πρίτσα, Αντερεγκεν τα οποία αποκρούστηαν από τον εξαιρετικό Γιάννη Ψαρρά.

ΓΚΟΛ! 4-0: Στο 53′ ο Αντερεγκεν έβγαλε ασίστ στον Ταλάλ ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με “ξερό” σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 65′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 72′ το συρτό κόψιμο από τα δεξιά του Παναγιώτου, βρήκε τον Δημοσθενιάδη να σουτάρει λίγο άουτ.

Στο 74′ από την παράλληλο κόψιμο του Καλλέργη από τα αριστερά, ο Αντερέγκεν πλάσαρε άουτ.

Στο 83′ από το λάθος στην άμυνα της ομάδας μας, ο Πέιος σούταρε λίγο άουτ.

ΓΚΟΛ! 5-0: Στο 88′ από την εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτου, ο Γκίνη έπιασε μια “καρφωτή” κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 6-0: Στο 92′ ο Καλλέργης συνεργάστηκε με τον Δημοσθενιάδη και ο πρώτος με πλασέ έγραψε το τελικό σκορ.

Η διαιτησία: Κουκουλάς (Λέσβου), Ψύλλος (Λέσβου), Παπαδοπούλου (Μακεδονίας).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Σωτηράκος, Προβυδάκης (46′ Παναγιώτου), Ταλάλ (54′ Δημοσθενιάδης), Πέιος, Παυλάκης (62′ Καλλέργης), Πρίτσας, Τετέι (62′ Κούι), Αντερέγκεν.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Εμπουέλε (53′ Αραμπατζής), Σταθόπουλος (53′ Τζωρτζινάκης), Παπαδόπουλος, Πολίτης (86′ Μέτα), Σκεντεράι, Κούτσιας (86′ Καφετζής), Νταμπίζας, Κώτσιος, Βουκελάτος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ