ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κεν Μπλοκ: Σκοτώθηκε με snowmobile ο διάσημος οδηγός αγώνων

0

Σκοτώθηκε σε ηλικία 55 ετών ο διάσημος επαγγελματίας οδηγός ράλι και ιδρυτής της Hoonigan, Ken Block, σε ατύχημα με snowmobile στη Γιούτα.

Ο Block υπήρξε μια σημαντική φιγούρα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Συνιδρυτής των παπουτσιών DC, "μετακόμισε" στον κόσμο του ράλι και γρήγορα έκανε όνομα, αναπτύσσοντας το εμπορικό σήμα Hoonigan και δημιουργώντας την πολυαγαπημένη σειρά βίντεο Gymkhana. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συμμετείχε και σε αγώνες skateboarding, snowboarding και motocross.

"Με βαθύτατη λύπη μας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ken Block πέθανε σε ατύχημα με snowmobile σήμερα", ανέφερε μια δήλωση της Hoonigan τη Δευτέρα (02/01). "Ο Ken ήταν οραματιστής, πρωτοπόρος και είδωλο. Και το πιο σημαντικό, πατέρας και σύζυγος".


Πώς έγινε το δυστύχημα

Τα προηγούμενα 24ωρα ο Ken Block δημοσίευσε αρκετά Instagram Stories του, στα οποία έδειχνε να προετοιμάζεται για snowmobile με μια ομάδα στα βουνά έξω από το Park City της Γιούτα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Wasatch στη Γιούτα επιβεβαίωσε τον θάνατο του Block σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Wasatch, ο Block οδηγούσε τη μηχανή του σε μια απότομη πλαγιά, όταν αυτή αναποδογύρισε προς τα πίσω και προσγειώθηκε πάνω του.

Οι αρχές ανέφεραν ότι ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου λόγω των τραυμάτων που υπέστη κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, ενώ πρόσθεσαν πως , ενώ ήταν στο βουνό με μια ομάδα ανθρώπων, την ώρα του συμβάντος ήταν μόνος του.

Ο Block αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Lucy, και τα τρία παιδιά τους.

news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ