ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστήριο από Αστέρα Ρεθύμνου σε νοσοκομείο

0

"Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Ρεθύμνου αισθάνεται την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς, την γιατρό και άνθρωπο κ. Βάσω Παπακώστα - Γενεράλη, που εκτελούσε χρέη υγειονομικού προσωπικού στον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο γήπεδο της Σοχώρας, το περασμένο Σάββατο 3/12/2022, για τις πρώτες βοήθειες και την ψυχολογική υποστήριξη που πρόσφερε σε ποδοσφαιριστή μας, που ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Επίσης ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον που έδειξε για τον αθλητή μας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και η καθημερινή συμπαράστασή της τόσο από ιατρικής, όσο και ψυχολογικής πλευράς, τον βοήθησε πάρα πολύ.

Όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, δέχτηκε τη φροντίδα του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και στη συνέχεια του Τομέα Καρδιολογικού Υπερήχου και της Καρδιολογικής Μονάδας. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσαμε την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος προς τον παίχτη μας στις δύσκολες στιγμές που περνούσε, δημιουργώντας του αίσθημα πλήρους ασφάλειας και παρέχοντάς του νοσοκομειακή περίθαλψη υψηλού επιπέδου.

Επίσης μετά τη μεταφορά του στο ΠΑ. Γ. Ν. Η. πολύ σημαντική και ανεκτίμητη ήταν η συμβολή του προσωπικού του γιατρού και γιατρού της ομάδος κ. Γεωργίου Φουρναράκη, ο οποίος ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς που τον υπέβαλαν σε μια σειρά από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ποδοσφαιριστής μας έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε και θα επανέλθει σταδιακά στην αθλητική του δραστηριότητα".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ