ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας του Ρεθύμνου

0

Η εταιρεία εστίασης ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ δίνει την ευκαιρία σε 500 φοιτητές να γίνουν μέλη της Ρ.Ε.Α. ΔΩΡΕΑΝ, να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες στη Women’s Football League και να διεκδικούν, κάθε εβδομάδα, μία δωροεπιταγή αξίας 20-100 ευρώ από το Super Market ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ (έναντι νοσοκομείου).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, αντιπροσωπεία της Ρ.Ε.Α. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Ηρακλή Μανουκαράκη και τις παίκτριες Γκιζέλα Μπετανκούρ, Ναταλία Χατζηγιαννίδου, Ανέτ Κούντου, Δήμητρα Μαρκουτσά, Κάλλια Βορριά, Βίβερλι Εράσο, Μιλιάνα Σμιλίκοβιτς, Στέλλα Κοτσάκι και Μαρίνα Κουτρή επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Πανεπιστήμιο Κρήτης στου Γάλλου. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν κατ’ ιδίαν τους φοιτητές για τη δράση και να τους προσκαλέσουν στον προσεχή αγώνα της Σοχώρας (15.00 – 4/12) με αντίπαλο τη Δόξα Πηγαδακίων. Στην πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση, όπου οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να χειροκροτήσουν από κοντά τις παίκτριες, οι οποίες οδηγούν τη Ρ.Ε.Α. στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία εστίασης ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, τον κ. Μανώλη Βαβουράκη, τον κ. Σταύρο Λιαναντωνάκη, τον κ. Γιώργο Λιανδρή για την αρωγή και τη φιλοξενία. Επίσης, ευχαριστεί τον κ. Ιωσήφ Βιγλιράκη και το S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ που στηρίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες μας, έχοντας ως προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Για την απόκτηση της κάρτας μέλους, ΔΩΡΕΑΝ, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος φοιτητής να σκανάρει το QR code της αφίσας και να συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση. Την κάρτα μέλους θα την παραλάβει από το γήπεδο της Σοχώρας.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ

1) Δωρεάν είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας ΡΕΑ για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών 2022/2023.

2) Συμμετοχή στην κλήρωση, σε κάθε εντός έδρας αγώνα, όπου μπορείτε να κερδίσετε μία δωροεπιταγή αξίας 20 – 100 ευρώ από το Super Market ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ (έναντι νοσοκομείου).

*Κατά την είσοδο σας στην κερκίδα σκανάρετε την κάρτα σας στο μηχανογραφικό μας σύστημα. Η κλήρωση θα γίνεται στο ημίχρονο του αγώνα και θα αναρτάται στα social media της ομάδας μας (instagram: rea_women_fc – Facebook: REA WFC).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ