ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαίες ρεθεμνιώτικες επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης U11-U13 στα Τρίκαλα

0

Τα μετάλλια για την ομάδα του βετεράνου παλαιστή και προπονητή πάλης Μανώλη Καραβάνου και τούτη τη χρονιά ρέουν χάρη στη συστηματική δουλειά και την στοχοπροσύλωση των νεαρών παλαιστών. Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης U11-U13 που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Οι  μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους και να στείλουν το μήνυμα ότι το μέλλον της ελληνικής Πάλης είναι ευοίωνο.

Συγκεκριμένα για το Ρεθεμνιώτικο Σύλλογο ο απολογισμός στο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10- 13 ετών ήταν 4 χρυσά 1 ασημένιο 1 κύπελλο ομάδων με 5 αθλητές – αθλήτριες. Η Βάσω Καραβανου -πρωταθλήρια U15 και 2η Βαλκανιονίκης- κέρδισε με  πτώση στο 1ο ημίχρονο όλες τις αντιπάλους της, ο Ντόνης Γρηγόρης με πτώση και 10-0 στο 1ο ημίχρονο, τα τρίδυμα που γυμνάζονται μαζι μας 1 χρόνο και πλέον: Άρτεμη Παγιανιδη με πτώση αν και μικρότερη σε ηλικία, Ταισια Παγιανιδη με πτωση αν και μικρότερη σε ηλικία, Αριστος Παγιανιδης αν και μικρότερος σε ηλικία και σε μια κατηγορία πάνω για να κάνει περισσότερους αγώνες. 2η θέση συλλόγου ο ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ στα κορίτσια. Πρωταθλητής σύλλογος στην Ελληνορωμαϊκή αναδείχθηκε ο Αρχέλαος Κατερίνης και ακολούθησαν οι: ΠΑΟΚ και ΑΣ Τρικάλων. Στην ελευθέρα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο σύλλογος Αρκων, το ασημένιο ο ΑΚΠ Τραπεζούντας και το χάλκινο Αχιλλέας Τυρνάβου. Τέλος στα κορίτσια ο ΓΟ Ευόσμου στέφθηκε πρωταθλητής. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΠΟ Ρεθύμνου και την τρίτη ο ΠΟΠ.

Την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκράπλινκ ο ΑΠΟ Ρεθύμνου συμμετείχε με τρεις αθλητές και ο απολογισμός ήταν ένα χρυσό στα 90 κιλά στις γυναίκες με την Αιβαλιώτη Ελένη και ένα χάλκινο στα  71 κιλά στους άνδρες με τον Κιουρτσιδη Καλλίνικο.

Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στην Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο στα πλαίσια ανάπτυξης των αθλημάτων που καλλιεργεί.

 Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου καλεί παιδιά και νέους από 7 έως 15 ετών να γνωρίσουν το άθλημα της Πάλης στις εγκαταστάσεις του στα Μισσίρια τηλέφωνο Μανώλης Καραβάνος 6974700590

Χορηγός της Ομάδας για τις μετακινήσεις είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΛΗΣ , η ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR FERRIES και η MOTOR ΟΙΛ HELLAS. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ