ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ρεκόρ της Ελληνικής Ομάδας μίνι ποδοσφαίρου

0

Με εξαιρετικά κατορθώματα, η ομάδα έληξε ότι το μέλλον της ανήκει!

Η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου γύρισε με την 5η θέση στις αποσκευές της από το SOCCA World Cup 2022 και τα ανάμεικτα συναισθήματα της ατυχίας πριν την είσοδο στα ημιτελικά άφησαν τη θέση τους στις θετικότατες διαπιστώσεις των στατιστικών για τα κατορθώματα της!

Η Ελληνική ομαδα πέτυχε ορισμένα αξιοσημείωτα ρεκόρ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου της Βουδαπέστης. Συγκεκριμένα, πέτυχε για πρώτη φορά το απόλυτο νικών στα πρώτα 4 παιχνίδια της διοργάνωσης, ενώ πέτυχε ρεκόρ παραγωγικότητας σε διεθνείς οργανώσεις με σύνολο 23 γκολ. Η επίθεση των ελλήνων ήταν άκρως πλουραλιστική, με 8 διαφορετικούς παίκτες από τους 9 του ρόστερ να πετυχαίνουν γκολ, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας μας αναδείχθηκε ο Στράτος Φούσκας με εννέα γκολ! Καταφέραμε μάλιστα να πετύχουμε και το γρηγορότερο γκολ της Ελληνικής ομάδας σε διοργάνωση, όταν ο Ασημάκης άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ισπανία.

Με τον ΟΠΑΠ, μεγάλο χορηγό στο πλευρό της, το μέλλον ανήκει στην ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου, αφού συγκρότησε το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας παικτών που είχε ποτέ. Η ομάδα είχε επίσης και παραδειγματική παρουσία εντός και εκτός γηπέδου, αφού για πρώτη φορά δε δέχτηκε ούτε μία κίτρινη κάρτα.

To R-GOL.com, το μεγαλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών στην κεντρική Ευρώπη στήριξε την Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου στις προσπάθειες της στη Βουδαπέστη.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ