ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tae Kwon Do ΔΑΥΙΔ - Όλες οι διοργανώσεις του συλλόγου για το 2022

0

Μια όμορφη και δημιουργική χρονιά πέρασε γεμάτη χρώματα και νέες εμπειρίες για όλους μας τους αθλητές. Μέσα σε αυτούς του μήνες μεγαλώσαμε , ωριμάσαμε και εξελίχθηκαμε τόσο μέσα στην προπόνηση όσο και μέσα από τις διοργανώσεις του συλλόγου μας .

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά καθώς οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν 2 από τους προπονητές της εθνικής ομάδας, τον κ. Κυριάκο Παρασιδη και τον Κ. Νικόλαο Τζανακάκη μέσα από δύο αγωνιστικά σεμινάρια που έγιναν στις 15 / 1 και στις 5 / 2 αντίστοιχα.

Στο κύπελλο Γ.Βολαρης που διεξήχθη στις 28 - 30 / 1 ο αθλητής του συλλόγου μας Τσοντακης Νικόλαος κατέκτησε την πρώτη θέση ενώ οι αθλήτριες Παλαφουτη Ελπίδα και Τσοντακη Μαρια κατέκτησαν την 3 θέση ενώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/ γυναικών στις 8 / 3 η αθλήτρια Τσοντακη Μαρια κατέκτησε την 5 θέση.

Με τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στις 27 / 2 οι αθλητές μας κατέκτησαν την επόμενη ζώνη και έδειξαν πως η σκληρή δουλειά οδηγεί πάντα στην βελτίωση , ευχαριστούμε θερμά τον εξεταστή μας Δριτσα Μανολη .

Ακολούθησε φυσικά το EASTER CRETAN CAMP στις 26 - 19 / 4 όπου οι αθλητές μας μπόρεσαν να ζήσουν ως επαγγελματίες αθλητές και να προπονηθούν κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Νικολάου Τζανακάκη.

Τον Μάιο ο αθλητής του συλλόγου μας, Τσοντακης Νικόλαος επιλέχτηκε από την ΕΤΑΝΕ ως μέλος της επίλεκτης ομάδας για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο ASTERIKS CUP στην Σερβία ενώ παράλληλα συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Νότιου Ελλάδος όπου κατέκτησε την 5 θέση και στους εσωτερικούς αγώνες επιλογής Trials. Στο MULTI EUROPEAN GAMES 2022 συμμετείχαν οι αθλητές μας και σύλλεξαν σπουδαίες για το μέλλον τους εμπειρίες!

Στις 9 / 7 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κυριάκο Παρασίδη ενώ στις 10 / 7 οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Με τους εξεταστές κ. Κυριάκο Παρασιδη και κ. Μανολη Δριτσα.

 Τέλος η αθλήτρια μας, Τσοντακη Μαρια κατέκτησε την Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών/ Νέων γυναικών μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση.

Συνεχίζουμε δυναμικά την νέα αγωνιστική χρονιά και ελπίζουμε να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την προηγούμενη , με σκοπό να δοθούν σε όλους τους αθλητές μας όσο τον δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για να εξελιχθούν τόσο ως αθλητές αλλά ακόμα πιο σημαντικό ως άνθρωποι.

Ελάτε στην ομάδα μας για να γνωρίσουμε μαζί το ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Έναρξη εγγραφών

  • Τμήμα παιδικό
  • Τμήμα εφήβων
  • Τμήμα αγωνιστικό

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Τσοντάκη Μαρία 6988467284

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ