ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Τετάρτη(21/9) θα γίνει ξανά η κλήρωση της Α' ΕΠΣΡ

0

 

Έπειτα από λάθος στη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης της Α’ ΕΠΣΡ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την επανάληψητης της διαδικασίας την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου (15.00) στα γραφεία της ΕΠΣΡ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΡ:

«Η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ απέναντι στα ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ανακοινώνει πως η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί ΕΚ ΝΕΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 στις 15.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΡ.

Μετά από παρακολούθηση του video της διαδικασίας των κληρώσεων που μεταδόθηκε σε live streaming στο κανάλι youtube της ΕΠΣΡ (φυσικά και υπάρχει σε όποιον θέλει να το παρακολουθήσει), διαπιστώθηκε εκ παραδρομής, λάθος στην διαδικασία, το οποίο οφείλουμε να διορθώσουμε.

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ και ΖΗΤΟΥΜΕ ΖΥΓΓΝΩΜΗ για την αναστάτωση, αλλά αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς όλα τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ.

Η κλήρωση Α’ Κατηγορίας 2022-23 την ΤΕΤΑΡΤΗ 21-9-2022 θα μεταδοθεί και πάλι σε live streaming από το κανάλι της ΕΠΣΡ στο youtube και φυσικά η παρουσία είναι ελεύθερη προς κάθε εκπρόσωπο σωματείου που επιθυμεί να παραβρεθεί».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ