ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Φώτης Ξενικάκης στις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου

0

Η ανακοίνωση:

«Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Φώτη Ξενικάκη, αναλαμβάνοντας ρόλο προπονητή στις Ακαδημίες της ομάδας μας.

Ένα δικό μας παιδί επιστρέφει στην οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου, με τον Φώτη Ξενικάκη να γυρίζει έπειτα από 5 χρόνια ως προπονητής των Ακαδημιών μας. Ο 32χρονος Ρεθυμνιώτης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA C’, ξεκινώντας την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομών της Ε.Α.Π. το 2016. Εκεί παρέμεινε για 4 χρόνια (2016-20), ενώ πέρυσι (2020-21) συνεργάστηκε με τις Ακαδημίες του Ρεθυμνιακού.

Για τον Φώτη Ξενικάκη η Σοχώρα αποτελεί το 2ο σπίτι του, μιας και αγωνίστηκε για 12 ολόκληρα χρόνια ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε με την Ε.Α.Ρ. το 1996 και συνέχισε στον Αστέρα Ρεθύμνου, τον ΟΦ Αρμένων, τον Κεραυνό, ενώ πήρε εμπειρίες και από την Δ’ Εθνική με την ΠΕ Ρεθύμνου. Επέστρεψε το 2016 ξανά στην ομάδα μας, όπου ήταν και φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, ενώ το 2018 εγκατέλειψε την ενεργό δράση και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου καλωσορίζει τον Φώτη Ξενικάκη και του εύχεται μία δημιουργική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ