ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύτιμος βαθμός κόντρα στη Σαντορίνη για την Επισκοπή

0

 Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε πολλή ένταση στο παιχνίδι και στην ανάπαυλα, ο διαιτητής  απέβαλλε τον κ. Βέλιτς και τον γ. αρχηγο της Επισκοπής κ. Κουρατορα καθώς και τον προπονητη της Σαντορινης κ. Παντέλη.

Ο αγώνας:

Μόλις στο 10΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ  με τον Σάκη Κανούλα και έκαναν το 1-0.

Η Σαντορίνη δέκα λεπτά αργότερα βρέθηκε κοντά στο 2-0, ομως η προσπάθεια του Ντινιωτάκη σταμάτησε στο δοκάρι. 

Στο τέλος του ημιχρόνου ο διαιτητής απέβαλε από την Επισκοπή τον  τεχνικός της ομάδας Γιάσμινκο Βέλιτς καθώς και τον γενικό αρχηγό, Μανόλη κουράτορα, όπως και τον προπονητή της Σαντορίνης Νίκος Παντέλης. 

Στο 51' η Επισκοπή κέρδισε πέναλτι με τον Τσιριγώτη. Ο  σέντερ φορ της της ομάδας ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1

Στο 62΄η Σαντορίνη πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ όταν ο Πολύζος κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κανούλας, ο οποίος έκανε  το 2-1 για τους γηπεδούχους. 

Στο 92΄όμως η Επισκοπή κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο πλασέ του Γεωργούση μετά από ωραία ενέργεια του Παναγιωτίδη παίρνοντας ένα πολύτιμο βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Μαλάι, Ερρίκος, Μπουντόπουλος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Κανούλας, Ιβανίδης, Κουρέλας.

Επισκοπή (Βέλιτς): Δίμηζας, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Ανδρέου, Λάμτσε, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ