ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεωργούσης: " Στην Επισκοπή είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια"

0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Σαντορίνη:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική (νίκη επί του Ιάλυσου) γιατί, μην ξεχνάμε ότι η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει. Κάναμε μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα, μια ανάλογη συνέχεια, ε, γιατί να μην έχουμε και ένα ακόμη καλύτερο φινάλε.

Νομίζω ότι, μας διέκρινε η ομοψυχία, το καλό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια. Ήταν ιδανικό πιστεύω και αυτό βγήκε στο γήπεδο γιατί όλα τα παιδιά είμαστε μια γροθιά, μια μεγάλη οικογένεια. Η Επισκοπή, σύμφωνα με τη δουλειά που κάνουμε, αξίζει να είναι σε ψηλές θέσεις. Απέναντι στη Σαντορίνη θα επιδιώξουμε όπως είπα, τη νίκη. Όπου και αν αγωνιστήκαμε φέτος, ακόμα και στα παιγνίδια που χάσαμε, υπήρξαν στιγμές που κάλλιστα θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει εμείς. Το αναφέρω αυτό γιατί αυτό μας διακρίνει ως ομάδα είναι η νοοτροπία του νικητή και η σταθερότητα».

Για τη φετινή σεζόν και την παρουσία του: «Εγώ ήρθα στον σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο. Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο αλλά είχα κι έναν τραυματισμό που με πήγε λίγο πίσω. Τώρα, δόξα τω θεό, το έχω ξεπεράσει και είμαι διαθέσιμος όποτε θελήσει ο προπονητής μου να δώσω το καλύτερο που έχω στο γήπεδο. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο… Είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα και κάθε φορά να δίνω το καλύτερο για εκείνη.

Το πώς φαντάζομαι την Επισκοπή… Μα φυσικά να πρωταγωνιστεί και να είμαι μαζί της. Όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα και όπως όλα δείχνουν… στη Super League2».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ