ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βέλιτς: "Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην 3η θέση"

0

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

“Για μένα αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη αλλά και για την εν γένει προσπάθειά τους. 
Η νίκη είναι σημαντική γιατί ο στόχος παραμονής (αυτό που κυνηγούν πολλές ομάδες) τελείωσε. Επίσης είναι σημαντική γιατί αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα και που είναι ένας άμεσος αντίπαλός μας για τη διεκδίκηση στις υψηλές θέσεις.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι ουσιαστικά στην 3η θέση. 
Θα μπορούσα να πω ότι καμία συνθήκη δεν μας ευνόησε φέτος προκειμένου να δούμε τί παραπάνω ώθηση θα μπορούσαμε να της δώσουμε. Κι όλα αυτά γιατί, είχαμε περιορισμένες επιλογές, διαιτητικές αποφάσεις όλες εις βάρος μας, δύο παίκτες με πρόσθιο χιαστό (Καλογεράκης, Γιαννιώτης) και θα μπορούσα να πω κι άλλα.. Αν είχαμε λίγη τύχη πάνω σ’ αυτούς τους τομείς, σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα και στη διεκδίκηση της κορυφής. 
Όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη, τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, τους ανήκει εξ ολοκλήρου η νίκη και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιγνίδια για να πλασαριστούμε σε υψηλότερες θέσεις.

Ερωτηθείς για το ότι είδαμε ένα ανοικτό ματς, πολύ διαφορετικό από πολλά άλλα, ο κόουτς της ομάδας μας τόνισε: “Για άλλο ένα ματς δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μην κάνει ούτε μία φάση. Έχουμε το αήττητο στην έδρα μας, έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ στην έδρα μας. 
Κάναμε ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο, επιθετικό με πρωτοβουλίες κινήσεων, με αρκετές φάσεις. Στο β’ ημίχρονο το χειριστήκαμε διαφορετικά γιατί ξέραμε ότι χρειάζεται υπομονή. Δημιουργήσαμε πάντως και εκεί πολλές φάσεις και νομίζω ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιγνιδιού.”

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ