ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα για τις γυναίκες του Αστέρα στην Γλυφάδα

0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Αστέρας:

«Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην πρώτη έξοδο της από την Κρήτη για να αγωνιστεί σε επίπεδο Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Παρότι παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες (Τζουτζουράκη, Νάνου, Σταγάκη) στο γήπεδο Μοσχάτου, ο Αστέρας Ρεθύμνου ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην πολύ δυνατή Γλυφάδα του Γιώργου Βαΐτση, με το τελικό 4-0 επουδενί να μην αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού.

Μέχρι το 90’ το σκορ ήταν μόλις στο 1-0 με τις γηπεδούχες να πετυχαίνουν το 2-0 στο 90’ και να ακολουθούν δύο ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις για να έρθει το τελικό 4-0. Μάλιστα το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Γλυφάδα στο 33’ προήλθε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ της σκόρερ Καπνίση. Στο α’ μέρος η ομάδα μας απείλησε σε δύο περιπτώσεις με την Δαφέρμου και ένα ακόμη σουτ της Γουνάκη, χωρίς όμως να βρει και αυτή στόχο. Η επανάληψη ήταν επίσης ισορροπημένη με την ομάδα μας να συνεχίζει να έχει καλή αμυντική λειτουργία και να φτάνει υπό προϋποθέσεις κοντά στο γκολ με τις Τούνα, Μανωλίτση, Δαφέρμου αλλά χωρίς να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελικά, η Νίκα στο 90’ πέτυχε το 2-0 για την Γλυφάδα, με την ομάδα μας να παρατάει το παιχνίδι και στις καθυστερήσεις να δέχεται δυο ακόμη γκολ από τις Μακρή (91’) και Πλυτά (93’) ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτταρά (Εύβοιας), Βαμβακάς, Κούλης (Αθηνών).

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χατζηστάμου, Παπακωνσταντή (62’ Καραντωνάκη), Γουνάκη, Κιαχίδου, Δρακάκη (90’+2’ Αποστολοπούλου), Κελαϊδή, Βορριά, Δαφέρμου, Μανωλίτση (90’ Κοτσίφη), Γκένοβα (62’ Καραμουσαδάκη), Τούνα (90’+2’ Μαραγκουδάκη)».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ