ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε τον Γιώργο Νικηφόρο ο Ρεθυμνιακός

0

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

Στο ρόστερ του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ  Α.Ο. ανήκει ο ταλαντούχος αριστερός μπακ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Ο γεννημένος την 9η Μαρτίου 2002 αμυντικός  που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στις Ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα υποδομής των Άρη Ρεθύμνου, Ε.Α.Π., Επισκοπής, Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου και των Κ15 των ΟΦΗ 94 και Πλατανιά. Ακολούθησαν οι ανδρικές ομάδες του Κεραυνού και της Καλύβου στην Α’ ΕΠΣΡ, η Κ17 του ΟΦΗ στην Superleague και  ο Τάλως Μελιδονίου στην Α’ ΕΠΣΡ. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον Άρη Ρεθύμνου και την Γ’ Εθνική κατηγορία πριν την άφιξη του στην Σοχώρα. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Νικηφόρο στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σεζόν με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Γιώργος Νικηφόρος : «Πλούσιο υλικό, έμπειρο τεχνικό τιμ, ιδανικό κλίμα»…  

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Γιώργος Νικηφόρος. Ο νεαρός αριστερός μπακ τόνισε μεταξύ άλλων:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Ρεθυμνιακού. Για όσο διάστημα παραμείνω και μου επιτρέψουν και οι σπουδές μου θα προσπαθήσω τα μέγιστα για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της. Το κλίμα που συνάντησα και μου δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές, αρκετούς με τους οποίους γνωρίζω από την συνεργασία μας στο παρελθόν, ήταν πολύ καλό. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα και να μπω στους κανονικούς ρυθμούς του Ρεθυμνιακού. Η νέα μου ομάδα διαθέτει πλούσιο υλικό, έμπειρο τεχνικό τιμ και κλίμα το οποίο είναι ιδανικό για την επίτευξη των στόχων, που πιστεύω ότι με την προσπάθεια που απαιτείται θα μας οδηγήσουν σε αυτή».     

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ