ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Ανδρέου: “Να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία"

0

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σ’ όλον τον κόσμο λόγω των άγιων ημερών. Για μας ήταν ένα διάστημα που πέρασε και πλέον προσεγγίζουμε τον επόμενό μας στόχο που είναι η Νίκη Βόλου (Τετάρτη 5/5).
Το καλό είναι ότι προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση απέναντι στη Σαντορίνη. Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε χρόνο γιατί αυτή τη φορά εμείς δεν αγωνιστήκαμε την Μ. Τετάρτη (28/4). 
Αυτό που θέλω να προσθέσω επίσης είναι ότι το ματς με τη Νίκη δεν είναι το τελευταίο ματς του α’ γύρου αφού εκκρεμεί αυτό της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Ασπρόπυργο (αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στο σωματείο της Αττικής).
Όλη η προσοχή μας όμως είναι στραμμένη πια στη Νίκη Βόλου που είναι μια ομάδα με δυναμική. Εμείς όμως θα παίξουμε για τη νίκη όπως συνηθίζουμε να επιδιώκουμε σε κάθε ματς. 
Θεωρώ επίσης ότι ως ομάδα θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιους επιπρόσθετους βαθμούς εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Αυτό βέβαια συμβαίνει και σε άλλες ομάδες που κάνουν τους βαθμολογικούς τους υπολογισμούς. Στόχος μας είναι να πάμε την ομάδα ψηλότερα βαθμολογικά. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα πολύ καλό προπονητή αλλά και γενικότερα ένα καλό προπονητικό τιμ. Σαν Γιάννης είμαι ικανοποιημένος τόσο από την ομάδα και το πως αυτή δουλεύει όσο και από την πόλη που είναι ιδιαίτερα όμορφη. 

Επίσης ως Γιάννης Ανδρέου φροντίζω να δίνω το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, όχι μόνο στα ματς αλλά και σε κάθε προπόνηση. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής νιώθω πολύ γεμάτος.
Αυτό που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε απέναντι στους εαυτούς μας, στον προπονητή, τον πρόεδρο και στον σύλλογο τον ίδιο είναι, να μπορέσουμε καθιερωθούμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. μέσα από καλό ποδόσφαιρο.”

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ