ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Ρεθύμνου: Νέος προπονητής στο γυναικείο τμήμα ο Ιωαννίδης

0

Ο Ιωαννίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B', ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες του Ρεθύμνου.

«Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιώργο Ιωαννίδη, με τον οποίο θα πορευτούμε στην ιστορικής σημασίας παρθενική συμμετοχή μας στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών. Ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και στο παρελθόν έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες του Ρεθύμνου, αλλά και των Χανίων.
Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ καλωσορίζει τον κόουτς και του εύχεται καλή σεζόν με ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Ιωαννίδης: «Τιμητική η πρόταση του Αστέρα»
Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, ο Γιώργος Ιωαννίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Επιστρέφω στην οικογένεια ενός εκ των ιστορικότερων συλλόγων του Ρεθύμνου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Ρεθύμνου αποτελεί μια εντελώς πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και δεν σας κρύβω πως είμαι ενθουσιασμένος με αυτό. Δέχθηκα μια τιμητική πρόταση, να συνεργαστώ με την ομάδα σε αυτή την ιστορική πρώτη της συμμετοχή στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών και δεν είχα κανένα ενδοιασμό να συμφωνήσουμε άμεσα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, τον πρόεδρο Νίκο Παπαδάκη και τον υπεύθυνο του γυναικείου τμήματος Κώστα Μάκρα.
Το επίπεδο των κοριτσιών είναι πολύ καλό, ενώ το κλίμα που συνάντησα ερχόμενος στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Στόχος είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε αυτό το πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών, έχοντας στις προτεραιότητες την δική μας υγεία, αλλά και της κοινωνίας μας και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Γιώργου Ιωαννίδη
Ο Γιώργος Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1967 στα Χανιά, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και με την προπονητική ασχολείται τα τελευταία 20 χρόνια. Σαν ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη Χανίων, για 6 χρόνια της ΕΑΡ (1985-1990, 1991-92), του ΑΟ Χανιά, της ανδρικής ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (1992-93), αλλά και των Άρη Ρεθύμνου, Αστέρα Περάματο, Ασή Γωνιάς, Δόξα Πλατανέ.
Σε προπονητικό επίπεδο, η ομάδα μας σημάνει την πρώτη του επαφή με το γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά στο παρελθόν έχει εργαστεί σε 9 ομάδες του Ρεθύμνου και μία των Χανίων. Πιο συγκεκριμένα, έχει εργαστεί σε Πηγή, Σπήλι, ΟΦ Αρμένων, Ποσειδώνας Γερανίου, Δόξα Πλατανέ, Ρεθυμνιακός, Ε.Α.Π., Αναγέννηση, ΑΓΟΔΑ, Αλμυρός Γεωργιούπολης».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ