ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στις προπονήσεις η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου

0

«Σε γνώριμα λημέρια ξανά η γυναικεία ομάδα μας… η οποία σήμερα μετά από σχεδόν 4 μήνες επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους και στις ομαδικές προπονήσεις.

Το γήπεδο της Σοχώρας υποδέχθηκε και πάλι τις ποδοσφαιρίστριες μας στην πρώτη τους ομαδική προπόνηση, η οποία διενεργήθηκε υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας μας Γιώργου Κυπαρρίση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με το παρόν να δίνουν 10 κορίτσια της ομάδας μας σε αυτή την πρώτη προπόνηση. Τα χαμόγελα ήταν πλατιά και η διάθεση πολύ καλή τόσο που ξανάσμιξαν, όσο και που είχαν την ευκαιρία να επιδοθούν και πάλι στο αγαπημένο τους ποδόσφαιρο. Άπαντες είχαν υποβληθεί στα απαιτούμενα τεστ κατά του covid-19 τηρώντας πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εφόσον οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος θα έρθουν και τα κορίτσια από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην σημερινή (Τετάρτη 3/3) πρώτη ομαδική προπόνηση στο γήπεδο της Σοχώρας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου κ. Παπαδάκης Νίκος του Αντωνίου και ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του συλλόγου μας και μέλος του ΔΣ κ. Κώστας Μάκρας».

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ