ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε τον αγώνα μέσα σε τρία λεπτά ο ΟΦΗ

0

Τα γκολ πέτυχαν για τον ΟΦΗ ο Στάϊκος (55') ενώ για τους γηπεδούχους οι Μανθάτης (83') και Λιάβας (86'). Πλέον η ομάδα του Ηρακλείου έπεσε στην 8η θέση με 15 βαθμούς ενώ ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην 12η με 11 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και πίεσε την αντίπαλη άμυνα. Στο 10ο λεπτό έφθασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, όταν ο Κοροβέσης έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, από τα αριστερά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κνετ.

Η ομάδα του Αγρινίου έμεινε πίσω στο γήπεδο, καθώς δεν μπορούσε να ξεφύγει από την πίεση του ΟΦΗ και να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 28′ έφθασε ξανά κοντά στο γκολ, όταν ο Σαρδινέρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος των γηπεδούχων στο κέντρο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, σούταρε και ο Κνετ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε το ίδιο δυνατά και συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Παναιτωλικού. Η προσπάθεια των Κρητικών καρποφόρησε στο 55ο λεπτό, όταν μετά από ωραία συνεργασία Ουές και Στάρτζεον, ο τελευταίος πάσαρε στον Στάικο και εκείνος με δυνατό σουτ από τα δεξιά της μικρής περιοχής νίκησε τον Κνετ.

Η ομάδα του Αγρινίου όμως δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε για την ανατροπή και για τη νίκη. Πρώτα στο 64ο λεπτό είχε την ευκαιρία με πέναλτι του Μάζουρεκ να ισοφαρίσει, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε την ανατροπή.

Στο 83′ όταν σε σέντρα-σουτ του Μανθάτη από τα δεξιά, η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα και κατέληξε στα δίχτυα της κρητικής ομάδας, κάνοντας το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα σέντρα του Τζανακάκη από τα δεξιά, με τον Ματσόλα να παίρνει την κεφαλιά-πάσα και τον Λιάβα με προβολή να κάνει το τελικό 2-1.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νέιρα για τον ΟΦΗ.

Κίτρινες: Λιάβα, Τσιγγάρα, Ταχάρ – Βούρο, Κοροβέση, Μεγιάδο.

Κόκκινη: Νέιρα

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (78′ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ (71′ Ματσόλα), Αριγίμπι (88′ Αρσούρα), Ντίας, Βέργος (71′ Μανθάτης).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος (90′ Γκαργκαλατζίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (68′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος (90′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ