ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομακτικό ατύχημα στο Moto GP - Απογειώθηκε ο Αλεξ Μάρκεθ

0

Τρομακτικό ατύχημα είχε ο Αλεξ Μάρκεθ στις κατατακτήριες δοκιμές της Βαλένθια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Moto GP. Ο Ισπανός οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του σε μια στροφή και απογειώθηκε. Εκανε μια εναέρια τούμπα και προσγειώθηκε στην πίστα. Για καλή του τύχη πάντως δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda σηκώθηκε κανονικά από την άσφαλτο και μετά από μια γρήγορη εξέταση στα πιτς, επέστρεψε κανονικά στην πίστα για το υπόλοιπο του αγώνα, όπου όμως δεν τα πήγε καλά καθώς έμεινε στην 20ή θέση του grid. O Φράνκι Μορμπιντέλι μετά από τρομερή μάχη με το χρονόμετρο μεταξύ του ιδίου και του Τζακ Μίλερ «έγραψε» τον ταχύτερο χρόνο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μίλερ.

Ο πάντα δυνατός στην κατατακτήριες Τάκι Νακαγκάμι συμπλήρωσε την πρώτη σειρά, με τους Ζάρκο, Πολ Εσπαργκαρό, Βινιάλες, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Μπανάια, Μπίντερ και Ολιβέιρα να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Από αυτήν απουσιάζουν τόσο ο σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής Ζοάν Μιρ (12ος), όσο και ο Φάμπιο Κουαρταραρό (11ος). Το ίδιο ισχύει και για τον Βαλεντίνο Ρόσι ο οποίος ακόμα ψάχνεται μετά τη σχεδόν μηνιαία αποχή του λόγω κορονοϊού. Ο «γιατρός» έμεινε 18ος.

https://twitter.com/AhmedZanetti/status/1327620304148033536

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ