ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Back to back MVP ο Αντετοκούνμπο

0

Ο Greek Freak έγινε ο τέταρτος μη Αμερικανός παίκτης που αναδεικνύεται MVP, ενώ είναι ο 3ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με βραβεία MVP και κορυφαίου αμυντικού την ίδια σεζόν, μετά τους Χακίμ Ολάζουον(1994) και Μάικλ Τζόρνταν(1988).

Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο τέλειωσε ελείωσε τη σεζόν με 29,5 πόντους, 13,6 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ ανά παιχνίδιενώ έχει συμπεριληφθεί και στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

 Πλέον μένει να δούμε αν θα μείνει στο Μιλγουόκι και την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος σε ερώτηση δήλωσε πρόσφατα: «Αυτή την περίοδο είμαι συγκεντρωμένος στην οικογένειά μου. Λόγω της φούσκας δεν τους είχα δει. Βρίσκομαι στην Αθήνα κι είναι κι η μητέρα μου εδώ. Δεν το σκέφτομαι. Ξέρω ότι θέλω να βελτιωθώ.

Όταν έρθει η ώρα θα σκεφτώ τι θα κάνω και για το μέλλον μου στο Μιλγουόκι. Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθώ. Είχα εποικοδομητική συνάντηση με τους ιδιοκτήτες. Αναλύσαμε τι πήγε άσχημα, τι πρέπει να βελτιώσουμε κι από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα κι έχουμε τον ίδιο στόχο να γίνουμε πρωταθλητές δεν βλέπω γιατί να μη μείνω για 15 χρόνια.

Μην με λέτε MVP μέχρι να γίνω πρωταθλητής»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ