ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Ρεθύμνου: Παρουσιάζει νέο σήμα και κεντρικό χορηγό

0

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Ρεθεμνιώτικη ομάδα εισέρχεται στην νέα εποχή βαδίζοντας με την τεχνολογία και μένοντας πιστή στην ιστορία της και σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζει σήμερα στις 18:00 στο «Bikakis cafe» νέο σήμα και χορηγό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΑΟΝ Αστέρας με χαρά και περηφάνεια έχει εισέλθει για τα καλά στη νέα εποχή του και προσαρμόζεται σε αυτήν, συμβαδίζοντας με την τεχνολογία, μα συνάμα παραμένοντας πιστός στην 75χρονη ιστορία του. Το 2020 μας φέρνει στο σταυροδρόμι αυτής της νέας εποχής, με την επιστροφή της ανδρικής μας ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και την παρθενική παρουσία της γυναικείας ομάδας μας στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.

Το «ΑΣΤΕΡΙ» της πόλης θα συνεχίζει να λάμπει, φωτεινό και στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα, αθλητισμού, πολιτισμού και ευ αγωνίζεσθαι έξω από τα όρια του νομού Ρεθύμνου.

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης με τη νέα εποχή που διανύουμε, έχει προγραμματιστεί ειδική παρουσίαση την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα στο «Bikakis cafe» στα Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο. Σε αυτήν θα περιλαμβάνεται η παρουσίαση του νέου λογοτύπου (σήμα) της ομάδας μας, το οποίο θα μας συνοδεύσει στην Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου, όπως και στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το νέο λογότυπο του ΑΟΝ Αστέρα έχει επιμεληθεί και δημιουργήσει το διαφημιστικό γραφείο «ORFIK DESIGN» του Ρεθυμνιώτη Κωνσταντίνου Μαμαγκάκη. Επίσης, θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα των δύο τμημάτων της ομάδας μας, αλλά και ο κεντρικός χορηγός της φανέλας της ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ