ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγενάκης: Θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν Play offs στην Κρήτη

0

Σε μία από τις ερωτήσεις που του έγιναν, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν Play offs στην Κρήτη, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι θα σκεφτούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ειδικά στην Κρήτη.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσαν να γίνουν τα ποδοσφαιρικά play offs σαν το Final 4 της EuroLeague απάντησε:

 "Για αυτό το θέμα είναι αρμόδιες οι εκάστοτε αρχές. Εμείς θέλουμε να τηρούνται όσα έχουν ζητήσει οι γιατροί και η αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί".

 Για τεστ στους ποδοσφαιριστές:

Αυγενάκης: "Δεν γίνεται να έχουμε αστυνομικό σε κάθε γήπεδο. Είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν θα ρισκάρει τις οικογένειες των μελων των ΠΑΕ. Η διοργανώτρια αρχή έχει την ευθύνη ελέγχου'.

Για τη μείωση που μπορεί να υπάρξει στα έσοδα των ομάδων και εάν υπάρχει πλάνο στήριξης της Super League και άλλων πρωταθλημάτων:

 "Σχέδιο για στήριξη επαγγελματικού ποδοσφαίρου: Είμαστε ανοικτοί και συνεργάσιμοι σε οτιδήποτε λογικό φτάνει σε εμάς από διοργανώτριες αρχές. Είμαστε εδώ, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Καταλαβαίνουμε, κατανοούμε και πάμε βήμα βήμα".

Για το εάν θα μπορούσαν να γίνουν αγώνες βόλεϊ σε ανοικτά γήπεδα:

 "Είμαστε ανοικτοί σε όλα. Σας είπα και νωρίτερα ότι υπάρχει σύσκεψη της Ομοσπονδίας το βράδυ. Γενικότερα πρέπει να τονίσω ότι δεν βιαζόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο να κάνουμε πισωγύρισμα. Αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν πρωτόκολλα, να μην ανοίξουν τις εγκαταστάσεις".

Για το εάν έχει υπάρξει πίεση προς υπουργούς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος:

 "Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια πίεση σε υπουργούς για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από από τις ΠΑΕ. Αν έχει συμβεί είναι καταδικαστέο".

Για την περίπτωση να διεξαχθούν  Play offs στην Κρήτη:

 "Είναι θέμα των Αρχών. Εάν γίνει σχετική πρόταση είμαστε εδώ να τη δούμε και να τη συζητήσουμε. Ειδικά η περίπτωση της Κρήτης που έχει σχεδόν μηδενικά κρούσματα. Θα μπορούσε να συζητηθεί".

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ