ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μητρόπουλος: Η ενέργεια και η θέληση αποτελούν τα σημαντικότερα «κλειδιά»

0

Την 3η νίκη του θα αναζητήσει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings στο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 16.15, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports BL Show και διαδυκτιακά από το ERT Play 3.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρης Μητρόπουλος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία του αυριανού αγώνα, τονίζοντας τα στοιχεία της ενέργειας και της θέλησης. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να μας επιβεβαιώσει τις καλές εμφανίσεις στο γήπεδο μας. Νιώθουμε καλά στο «Μελίνα Μερκούρη» και με αυτό το παιχνίδι θα αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Ο Άρης είναι μία ομάδα με έμπειρα παιδιά. Ο Μποχωρίδης τους δίνει μεγάλη δύναμη επιθετικά και αμυντικά, ενθουσιασμό και σκορ. Από κει και πέρα, για μας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η άμυνα, η οποία μας καθοδηγεί σε όλες τις νίκες μας. Για αυτόν τον λόγο, η ενέργεια και η θέληση αποτελούν τα σημαντικότερα «κλειδιά» για να φτάσουμε στον στόχο μας. Τώρα μπαίνει το «πρέπει» και πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να πανηγυρίσουμε την 3η νίκη».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ