ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς: “Ερωτεύτηκα και ωρίμασε η σκέψη μου”

0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό νιώθει ερωτευμένος και αυτό έχει βοηθήσει πολύ στο να ωριμάσει η σκέψη του…

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τους στόχους του στο παγκόσμιο τένις, για τις ώρες που έχει περάσει στα courts τα τελευταία χρόνια και για την δουλειά που έχει κάνει, ώστε να φτάσει εδώ που είναι αυτή την περίοδο.

Πάντως, η είδηση έρχεται από το κομμάτι της προσωπικής του ζωής. Ο Στέφανος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ερωτεύτηκε πριν μερικές εβδομάδες και αυτό, τον έχει κάνει διαφορετικό άνθρωπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Στόχος μου είναι να ανέβω κάποια στιγμή στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Για εμένα, όμως, το σημαντικό είναι να νιώθω όμορφα με τον ανταγωνισμό μου στα courts. Όσο υπάρχουν τενίστες που ανταγωνίζομαι σκληρά, τόσο καλύτερα νιώθω.

Ο πατέρας μου με κάνει να νιώθω καλύτερα, μου δίνει αυτοπεποίθηση και ξέρω ότι με τη βοήθειά του, θα τα πηγαίνω εξαιρετικά και στο μέλλον. Είναι ήρεμος και μου δίνει καλές συμβουλές, ώστε να μπορώ να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι ακόμη καλύτερα, γιατί έχω ερωτευτεί. Είναι ένα μαγικό συναίσθημα, σου ωριμάζει τη σκέψη. Ειδικά εμένα, με βοήθησε πολύ αυτό. Η αγάπη σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα, καθημερινά”.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ