ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι μικροί αθλητές του Α.Π.Ο.Ρ. στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα του Αγίου Νικολάου

0

Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά οι μικροί αθλητές του Α.Π.Ο.Ρ. στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα του Αγίου Νικολάου που έγινε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Ο σύλλογος πήρε την 3η θέση στο συλλογικό καθώς στην βαθμολογία μετρουσαν οι αθλητές άνω των 12 ετών όπου αρκετοί δεν συμμετείχαν, στους κάτω των 12 ετών ομως έγινε "χαμός". 12 χρυσά, 4 ασημένια, 2 χάλκινα.

Συγκεκριμένα 1η θέση πήραν: Μακρυδάκη Βάλλια, Καραβάνος Νίκος, Μακρυδάκη Ιωάννα, Στριλιγκά Μαριλένα, Καραβάνου Βάσω, Μακρυδάκης Νίκος, Κυριακάκης Ηρακλής, Ντόνης Γρήγορης, Δασκαλάκη Κωνσταντίνα, Πελτέκης Σάββας, Πεδιαδιτάκης Αντώνης, Σαρτζετάκης Γιώργος.

2η θέση: Δασκαλάκης Δημήτρης, Σοφιανός Στάθης, Σκουλούδης Κωνσταντής, Φραγκιαδάκης Γιώργος.

3η θέση: Σαρτζετάκης Γιάννης, Λιμάκης Γιάννης. εντυπωσιακό ήταν ότι οι περισσότεροι ήταν μικρότεροι σε ηλικία από τους αντιπάλους.

Ικανοποίηση νιώθει ο προπονητής του "Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ" Καραβανος Μανώλης βλέποντας την πάλη να αναπτύσσεται στην Κρήτη και τη νέα γενιά να ακολουθεί την παρέα του Νίκου Καραβανου ο οποίος ήταν και η αιτία της επανεκκίνησης της πάλης του συλλόγου αλλά μπορώ να πω και της Κρήτης εδώ και μερικά χρόνια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ