ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζιάγκος: Θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση το ματς με τον Πανιώνιο

0

Την πρώτη του νίκη θα ψάξει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο Su Casa, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EKO Basket League. Το τζάμπολ στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» θα πραγματοποιηθεί στις 15.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports BL Show.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την αυριανή σημαντική αναμέτρηση, τονίζοντας πως ο αντίπαλος είναι στα μέτρα τους, με το παιχνίδι να χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση, όπως πρόσθεσε. «Αν και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τελικούς παίζουμε ένα παιχνίδι με αντίπαλο στα μέτρα μας και με ομάδα που μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο. Θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση δεδομένου ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία χρονική στιγμή που ψάχνει την επανεκκίνηση του και την αντίδραση του μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από ομάδα Α2».

Για το αν βοήθησε η νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας σημείωσε: «Η νίκη επί του Ηρακλή, όπως αναφέραμε και μετά το ματς ήταν μία νίκη αυτοπεποίθησης και αυτοσεβασμού. Ήταν μία νίκη που μας έδειξε πως με τις προσθήκες και τις αλλαγές βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο κάλυψης των αδυναμιών που είχαμε εντοπίσει από τις 3 συνεχόμενες ήττες».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που το παιχνίδι της στηρίζεται στις αποφάσεις και στο εκτελεστικό και το δημιουργικό κομμάτι των γκαρντ της. Το «κλειδί» θα είναι η ατομική προσαρμογή μας σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ