ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση"

0

Tο μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup, το οποίο διεξάγεται από τις 12 έως τις 20 Οκτώβρη στο Ρέθυμνο με τη συμμετοχή 40 χωρών απ' όλο τον κόσμο έχει και τη στήριξη των τοπικών αρχών, οι οποίες φροντίζουν να στηρίξουν με κάθε τρόπο το μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεuύμνου, Τίτος Χνάρης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη φιλοξενία αυτής της μεγάλης διοργάνωσης στο Ρέθυμνο και τόνισε ότι η Ένωση θα είναι δίπλα στους διοργανωτές για την επιτυχημένη έκβαση των αγώνων:

«Η ΕΠΣ Ρεθύμνου καλωσορίζει την σπουδαία αυτή διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στην εντυπωσιακή εγκατάσταση που θα στηθεί στην κεντρική εγκατάσταση που θα στηθεί στην κεντρική παραλία της πόλης μας, από τις 12 ως τις 20 Οκτωβρίου. Το SOCCA World Cup αποτελεί μία παγκοσμίου φήμης διοργάνωση η οποία θα αποτελέσει ένα σημαντικό τομέα προβολής του τόπου μας. Είναι τιμή και ιδιαίτερη χαρά μας που διοργανώνεται στο Ρέθυμνο, δίνοντας την ευκαιρία στο φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου, αλλά και της Κρήτης να απολαύσει υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικούς αγώνες του συνεχώς αναπτυσσόμενου μίνι ποδοσφαίρου. Προσωπικότητες όπως ο Ρουμάνος προπονητής ποδοσφαίρου Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο δικός μας πρωταθλητής Ευρώπης Κώστας Κατσουράνης θα βρίσκονται αυτό το διάστημα στην πόλη μας, αποτελώντας πρεσβευτές της διοργάνωσης. Το Ρέθυμνο αποδεδειγμένα έχει κάνει τα δικά του βήματα εξέλιξης στο μίνι ποδόσφαιρο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είναι έντονη και η ντόπια παρουσία μας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο νέος μας ενωσιακός τεχνικός, υπεύθυνος Μικτών ΕΠΣΡ, Γιώργος Μπαστάκης, είναι εδώ και 2 χρόνια στέλεχος της Ελληνικής Ομάδας, ως άμεσος συνεργάτης του τεχνικού της ομάδας, Αντρέα Ντρένοβα. Επιπλέον, είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι η αποστολή της Ελληνικής ομάδας έχει τρεις παιδιών που αγωνίζονται σε σωματεία του Ρεθύμνου, τους Αντώνη Παπαδάκη, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Δημήτρη Σιόρε. Ως ΕΠΣ Ρεθύμνου, είμαστε αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και θα είμαστε στη διάθεση σας, σε ό,τι και όπως μπορούμε να συμβάλουμε κι εμείς από την πλευρά μας, για να παρουσιαστεί μία άρτια διοργάνωση σε όλη την υφήλιο.»

Το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, έχει προχωρήσει σε σημαντική βελτίωση της οργάνωσης των υπηρεσιών του με ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξοπλισμό και με ανανέωση του στόλου του με νέας τεχνολογίας λεωφορεία, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στο επιβατικό κοινό ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση αλλά και οικονομία στο ταξίδι του και είναι χορηγός του Socca World Cup 2019.

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ έχουν κερδίσει πάμπολλες διακρίσεις για την ποιότητα τη γεύση τους και την επιχειρηματική εξωστρέφεια, ενώ βρίσκονται χορηγικά δίπλα στο Socca World Cup 2019. Mε νέα προϊόντα και εξαιρετικές γεύσεις, τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ βρίσκονται στις πρώτες γευστικές προτιμήσεις.

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού της Ελληνικής ομάδας, Γιώργος Μπαστάκης, δήλωσε: «Είχα την τιμή να ζήσω το όνειρο της συμμετοχής της ελληνικής ομάδας ως παίκτης. Έπειτα βίωσα τη συμμετοχή από το πόστο του β’ προπονητή και τώρα από το ίδιο πόστο καλούμαι ως οικοδεσπότης να τιμήσω την έννοια της φιλοξενίας που χαρακτηρίζει τους Έλληνες και τον τόπο μου την Κρητη. Νιώθω πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να παρουσιάσουμε μαζι με ολα τα μέλη της Ελληνικής ομάδας στα μάτια των συντοπιτών μου την προσπάθεια μας και να τους εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο τροπο κάνοντας τους χαρούμενους! Όμως παράλληλα ανυπομονώ να παρουσιάσω σε όλους τους φίλους παίκτες,προπονητές και εκπροσώπους του socca τον τόπο μου και τις αρχές του! Με την αφορμή αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω δίπλα την διοργάνωση που μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε το "ποδοσφαιρικό όνειρο μας" και τις τοπικές αρχές (Δήμο και Περιφέρεια Κρήτης) που καλούνται να κερδίσουν το στοίχημα της ιδανικής φιλοξενίας.»

Συνεχίζονται οι δηλώσεις εθελοντών

To μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup ξεκινά σε ένα μήνα στο Ρέθυμνο με τη συμμετοχή 40 χωρών απ’ όλο τον κόσμο και οι εθελοντικές ανάγκες για τη διοργάνωση είναι σημαντικές! Με το ενδιαφέρον των Ρεθυμνιωτών να είναι μεγάλο, ο συνδιοργανωτής Δήμος Ρεθύμνου έχει πλέον γραμμή επικοινωνίας και ενημέρωσης το κομμάτι των εθελοντών του παγκόσμιου πρωταθλήματος, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ζήσουν από κοντά την πλέον συναρπαστική διοργάνωση που φιλοξένησε τα τελευταία χρόνια η χώρα μας. Ήδη οι πρώτοι εθελοντές έχουν δηλώσει συμμετοχή, αφού επιθυμούν να απολαύσουν τις μοναδικές στιγμές θεάματος των κορυφαίων παικτών μίνι ποδοσφαίρου απ’ όλον τον κόσμοΟι ενδιαφερόμενοι εθελοντές μπορούν να στείλουν e-mail στο [email protected] αλλά και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο 28310-40140, (κος Γιάννης Ντακάκης).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ