ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συμβουλή που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Στέφανο Τσιτσιπά

0

O πρωθυπουργός αποκάλυψε τι είπε στον κορυφαίο Ελληνα τενίστα μετά τη νίκη επί του Πολωνού Χουρκάτς

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χουρκάτς μόλις είχε τελειώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το σημείο συγκέντρωσης της ελληνικής ομάδας λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας του διπλού.

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον Τσιτσιπά, αλλά και τα υπόλοιπα αστέρια της ελληνικής ομάδας, μίλησε για την άνοδο του ελληνικού τένις, για την ανάπτυξη του, αλλά και το τι συζήτησε με τον Ελληνα σούπερ σταρ του παγκοσμίου τένις.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που η Εθνική ομάδα πάει καλά και που το τένις συνολικά στην Ελλάδα ανεβαίνει. Πάρα πολύ περήφανοι για το Στέφανο και για όλα τα παιδιά. Είναι μεγάλη η επιτυχία του ελληνικού τένις τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι πολύ που βλέπω πάρα πολλά νέα παιδιά τα οποία ασχολούνται με το άθλημα.

Και πιστεύω ότι πάνω στις επιτυχίες του ελληνικού τένις των τελευταίων ετών, θα έρθουν πολλά ακόμα, τα καλά είναι μπροστά μας, θα χτιστεί και μια νέα γενιά επιτυχημένων αθλητών ώστε να μπει για τα καλά η Ελλάδα στον χάρτη του παγκόσμιου τένις».

«Μείνε όπως είσαι»

Σχετικά με το τι είπε στον Τσιτσιπά, απάντησε: «Πάνω απ’ όλα να μείνει αυτός που είναι, ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο, αλλά ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και που αγαπάει την πατρίδα του και μας κάνει περήφανους, γιατί ταξιδεύει τη σημαία της Ελλάδας στα μήκη και στα πλάτη του κόσμου. Για τα τενιστικά, νομίζω ήταν μια κλάση πάνω από τον αντίπαλό του και τώρα περιμένουμε να τα καταφέρουμε και στο διπλό».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ