ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Summer Camp

0

Η αυλαία του 4ου Summer Camp έπεσε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρόγραμμα των 3 εβδομάδων. Το τεχνικό επιτελείο, οι μικροί και οι μεγάλοι αθλητές δούλεψαν σκληρά για να αναδείξουν το ταλέντο τους και κυρίως να διασκεδάσουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, ανανεώνοντας το… μπασκετικό τους ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Όλα τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών διασκέδασαν, μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ δίπλα στους καλύτερους, ενώ και οι παίκτες των τμημάτων υποδομών του Ρέθυμνο BC έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό, δουλεύοντας για την εξέλιξη τους. Οι προπονητές των μικρών αθλητών Γιάννης Γκιουλέας, Στέφανος Δαμανάκης, Αντώνης Νταλιάνης, Γιάννης Γαβαλάκης, οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας Νίκος Ζαμπετάκης, Νάσος Καλαϊτζάκης και Γιώργος Βοσκάκης και οι προπονητές του απογευματινού τμήματος Κώστας Μπαλάφας, Πέτρος Πολοπετράκης, Δημήτρης Τσαρουχάς, με τον γυμναστή του Ρέθυμνο Cretan Kings Χρήστο Μαραυγάκη και επικεφαλής προπονητή τον Σταύρο Μυκονιάτη δούλεψαν ομαδικά, προσφέροντας τις γνώσεις τους στους μικρούς φίλους του αθλήματος. Το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» έσφυζε από ζωή κάθε πρωί και απόγευμα, αποδεικνύοντας την αγάπη των Ρεθυμνιωτών για την καλαθοσφαίριση.

Στη σημερινή τελευταία παράσταση, για τους λιλιπούτειους παίκτες πραγματοποιήθηκαν πολλά συναγωνιστικά παιχνίδια, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους, ενώ όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, καθώς και δώρα από τους χορηγούς του 4ου Summer Camp, Cosmote και Heavenofbrands.gr – Porto Bello.

Επίσης, βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι των διαγωνισμών, με τους Γεωργουλάκη και Σαλβαράκη να βραβεύονται για τον διαγωνισμό λέι απ, τους Χόμπη, Τσουρουνάκη και Τσαγκαράκη για τις ελεύθερες βολές, τους Σπανουδάκη, Παπαδογιαννάκη για το «Beat the pro», τους Τζωρτζινάκη και Καμηλάκη για το «Corner Elbows», τον Ξυδάκη και τη Μανουκαράκη για τα τρίποντα, τους Μοχάμεντ, Κονσολάκη και Γεωργουλάκη για το «Hot Shot», τους Παυλιδάκη και Παπαϊωάννου για το «Ball Handing» και τους Μαραγκάκη και Γιαννάκη για τις πάσες.

Το Ρέθυμνο BC θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της διοργάνωσης COSMOTE, ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, Μανουκαράκης Α.Ε., Εκδοτικές Επιχειρήσεις Καλαϊτζάκης, Anysma, Haagen Dazs, το Heavenofbrands.gr – Porto Bello, το τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την παιδοψυχολόγο Μαίρη Γιαννάκη από το κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης και Συμβουλευτικής «Ένδον», το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» και τους καλεσμένους Γιάννη Καλαμπόκη, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Χριστόφορ Ραζή, Απόλλωνα Τσόχλα, και Γιάννη Παναρετάκη για την πολύτιμη προσφορά τους στην άρτια διεξαγωγή του 4ου Summer Camp.

ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ: «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοργάνωση του 4ου Summer Camp και την ανταπόκριση που είχε εμφανίστηκε ο επικεφαλής προπονητής της διοργάνωσης, Σταύρος Μυκονιάτης, τονίζοντας: «Πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος από τις συμμετοχές των παιδιών σε ένα πρόγραμμα 3 εβδομάδων. Είχαμε έναν ενδοιασμό για το αν θα κουραστούν τα παιδιά σε αυτό το διάστημα, αλλά εκείνα μας διέψευσαν καθώς έδιναν καθημερινά το «παρών» από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, έχοντας τα ίδια γκρουπ κάθε μέρα. Αυτό δείχνει το πόσο έχουν αγκαλιάσει το μπάσκετ τόσο οι μικροί αθλητές, όσο και ολόκληρη η κοινωνία του Ρεθύμνου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά και τη δίψα τους για μπάσκετ. Δίνουμε ραντεβού και για του χρόνου, όπου θα είμαστε καλύτεροι, δίνοντας στα παιδιά ακόμη περισσότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω σαν επικεφαλής, όλους τους συνεργάτες του καμπ, οι οποίοι ήταν όλες αυτές τις ώρες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι καθημερινά. Χωρίς τη δική τους βοήθεια δε θα μπορούσε να βγει αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα και να διαχειριστούμε 160 παιδιά. Τους ευχαριστώ θερμά, όπως και τους χορηγούς της διοργάνωσης, καθώς χωρίς την προσφορά τους δε θα είχε βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα».

Για το απογευματινό τμήμα με τη συμμετοχή των παιδιών από τις ακαδημίες του Ρέθυμνο BC, τόνισε: «Επίσης, ολοκληρώνεται και το απογευματινό γκρουπ, όπου συμμετέχουν τα παιδιά από τα τμήματα υποδομών του Ρέθυμνο BC. Και εκεί τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλο ζήλο και δούλεψαν με μεγάλη ένταση αυτές τις 3 εβδομάδες, σε ένα πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί από το σταφ και με τη συμμετοχή του γυμναστή Χρήστου Μαραυγάκη, βάζοντας πολλά στοιχεία από τη δική του δουλειά για την εξέλιξη των παιδιών. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες του απογευματινού επιτελείου γιατί το αποτέλεσμα δε θα ήταν το ίδιο χωρίς τη δική τους συμμετοχή».

Παράλληλα, ο Σταύρος Μυκονιάτης τόνισε την ανάγκη δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, επισημαίνοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θα έχουμε περισσότερους χώρους για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τόσα παιδιά. Στέλνω λοιπόν το μήνυμα ότι χρειαζόμαστε περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις για να χωρέσουμε όλα εκείνα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ