ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχιές του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Καβρός Ρεθύμνου στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου

0

Θετικά έληξε για τον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Καβρός Ρεθύμνου, με προπονητή τον κ. Γαραντωνάκη Μιχάλη, το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου που έλαβε χωρά στην Αθήνα. Το Πρωτάθλημα διεξήχθη, σε δυο σκέλη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και πιο συγκεκριμένα στις 12 & 13 Ιανουαρίου 2019 για τις ηλικιακές κατηγορίες +18,- 18,  -15 ετών και στις 19 & 20 Ιανουαρίου 2019 για τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες, -12 & -21, +21 ετών, στο Fighting System, Newaza και Duo Classic ή Show.

Έπειτα από τα αποτελέσματα της  Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζϊου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ) που αναρτήθηκαν επισήμως στην ιστοσελίδα της sportdata org., αρκετές ήταν οι επιτυχίες του συλλόγου οι οποίες εξασφάλισαν πρόκριση σε αθλητές-τριες έτσι ώστε να αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος για το έτος 2019 σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Βαλκανικά πρωταθλήματα.

Οι θέσεις τους στην τελική κατάταξη των κατηγοριών τους έχουν ως εξής:

-18 Ετων:

Παντελιδάκης Γεώργιος (5ος Fighting)

Κακλαμάνου Σοφία  (9ος Fighting)

Πετρομανωλάκης Γεώργιος(13ος Fighting)

Δασκαλάκη Ευαγγελία (13ος Fighting)

-15 ετων:

Ορφανός Κων/νος (1ος Fighting)

Καρπουζάκης Ιωάννης-Αντώνιος (3ος Fighting)

Χατζηκωνσταντίνου Σπυρίδων (5ος Fighting)

Νικολακάκης Πέτρος (7ος Fighting)

Λελεδάκη Εμμανουέλα (9ος Fighting)

Βογιατζάκης Εμμανουήλ (17ος Fighting)

-12 Ετων:

Μπαλάση Γεωργία (1 η Fighting)

Τραιτοράκης Μιχαήλ-Άγγελος (1ος Fighting)

Καριλάκης Ευστάθιος (5ος Fighting)

Κουλούρης Ιωσήφ (7ος Fighting)

Νικολακάκη Μαρία (13η Fighting)

Αξιόλογες εμφανίσεις με δυναμικούς αγώνες έκαναν και οι αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στις κατηγορίες τους,

Τζιράκη Φωτεινή (-18)

Καλαμάκης Σάκης (-18)

Δελήμπασης Γεώγιος (-15)

Μπαλάσης Στάυρος(-15)

Καριλάκης Νικόλαος (-15)

Φραγκιουδάκης Μιχαήλ (-15)

Ορφανός Μαριοσχρήστος (-12)

Φρόκου Μπράϊαν (-12)

Το Σάββατο 13/01/2019 από την Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζϊου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), τιμήθηκαν και οι αθλητές μας, ΜΠΑΛΑΣΗΣ Σταύρος. ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ Γεώργιος, ΚΑΛΛΙΑΝΗ Μαρία και ΚΑΛΛΙΑΝΗΣ Χρήστος, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζϊου Ζίτσου , που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2018

Δήλωση του Προπονητή Κου. Γαραντωνάκη Μιχάλη:

«Είμαι πολύ περήφανος από την απόδοση όλων των αθλητών-τριών μας. Ανταπεξήλθαν ικανοποιητικά στις απαιτήσεις των πολύ μεγάλων κατηγοριών και έμπειρων αντιπάλων και έπαιξαν με την ψυχή τους. Αυτή την φορά μπορεί να μην έφτασαν όλοι στις πρώτες θέσεις αλλά οι περισσότεροι ήταν εντός της δεκάδας. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Φάνηκε αυτό άλλωστε από αθλητές και γονείς με τη όρεξη που είχαν καθόλα την διάρκεια του Πρωταθλήματος, αλλά ιδιαίτερα και στον γυρισμό ανεξάρτητου αποτελεσμάτων. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω την Ομάδα του Συλλόγου μας, τον βοηθό προπονητή ΤΣΑΝΑΚΑΛΙΩΤΗ Παναγιώτη όπως επίσης και το Δ.Σ. και όλους τους γονείς για την υπομονή και την στήριξη τους. Επόμενος στόχος το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου τον Φεβρουάριο στην πόλη μας και φυσικά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου τον Σεπτέμβριο στη Ρουμανία.

Κλείνοντας, το Δ.Σ. και ο προπονητής του συλλόγου θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των μετακινήσεων μας (ακτοπλοϊκών και αεροπορικών σε Ελλάδα και εξωτερικό) ANEK LINES/BLUE STAR FERRIES  στον γιατρό κο. Τζαγκαράκη Εμμανουήλ της MEDICAL ASSISTANCE για την ιατρική υποστήριξη των αθλητών-τριών μας αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του Ρεθύμνου (Μ.Μ.Ε.) για την φιλοξενία των Δελτίων Τύπου που εκδίδουμε. Φυσικά ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς που είναι πάντα κοντά και αρωγοί στην προσπάθεια του συλλόγου σε ότι και να χρειαστεί.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ