ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζιάγκος: «Oι συνέπειες είναι καταστροφικές»

0

Στην έναρξη του β’ γύρου το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη». Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο στις 15.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 και διαδικτυακά από το ΕΡΤ Play2.

Ο έμπειρος τεχνικός Βαγγέλης Ζιάγκος σε δηλώσεις του τόνισε το τι πρέπει να αλλάξει για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας, σημειώνοντας: «Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Πρέπει να μεγιστοποιήσουμε τα καλά χρονικά διαστήματα που υπάρχουν στο παιχνίδι της ομάδας και να ελαχιστοποιήσουμε τις κατοχές στην επίθεση που χαλάει το μυαλό μας. Εκεί είναι για μας το κλειδί. Να διατηρήσουμε την πνευματική μας διαύγεια και τη συνέπεια στις αρχές του παιχνιδιού μας και στην επίθεση και στην άμυνα. Όταν χαλάει το μυαλό μας οι συνέπειες είναι κατά κανόνα καταστροφικές.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος με στιβαρό ελληνικό κορμό, με παιδιά που ξέρουν να διαχειριστούν καταστάσεις και με παίκτες που δημιουργούν για τον εαυτό τους, αλλά και καταστάσεις για την υπόλοιπη ομάδα. Έχει έφεση στο σκοράρισμα και εκφράζεται με 3 τρόπους. Μέσα από καταστάσεις pick n roll, low post καταστάσεις και off ball επιλογές για τους καλούς παίκτες της ομάδας που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Ο κόσμος έχει δείξει μία σταθερότητα και συνέπεια στη δική του προσπάθεια και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ