ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΡΧΕΙΟ

Ρέθυμνο: Το λάθος του φερόμενου εμπρηστή με το… μπλουζάκι

0

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πρόλαβαν τα χειρότερα οι κάτοικοι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Νότιο Ρέθυμνο.

Τυχαία ένας κάτοικος από το χωριό Ροδάκινο του Δήμου Αγίου Βασιλείου περνούσε από δασική περιοχή και παρατήρησε ένα μακό μπλουζάκι να έχει «λαμπαδιάσει».

Άμεσα ο κάτοικος ειδοποίησε αντιδήμαρχο του Δήμου Αγίου Βασιλείου που κατάγεται από το Ροδάκινο ο οποίος ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε αμέσως στο σημείο.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνέλεξε πειστήρια τα οποία θα εξεταστούν σε ειδικευμένο εργαστήριο στην Αθήνα.

Το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου:

Στις 14-06-2018 στον επαρχιακό δρόμο από Σελλιά προς Ροδάκινο, έγινε απόπειρα εμπρησμού, η οποία έγινε αντιληπτή από κάτοικο της περιοχής και ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ευάγγελος Καπετανάκης, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο άμεσα. Η Υπηρεσία μας αξιολογεί ως εξαιρετικά σοβαρό το περιστατικό, το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας πραγματοποιεί προανάκριση σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου εκτελώντας περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή με συμβατικά αυτοκίνητα, και αναζητείται ο δράστης.

Παρακαλούνται οι πολίτες οτιδήποτε αντιλαμβάνονται να ειδοποιούν την Υπηρεσία μας άμεσα στο τηλέφωνο 199.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ