ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΡΧΕΙΟ

Στην Κρήτη 24-26 Μαΐου το «Go International» που διοργανώνει η Eurobank

0

Στην Κρήτη θα διεξαχθεί η 7η Επιχειρηματική Αποστολή του Προγράμματος «Go International» που διοργανώνει η Eurobank

Στην Αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 24-26 Μαΐου, περισσότεροι από 100 Ελληνες εξαγωγείς θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή, στη χώρα τους, με περίπου 50 εξέχοντες διεθνείς ομίλους, στοχεύοντας έτσι σε περισσότερες από 1.000 προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.

Στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της ιστοσελίδας Exportgate.gr, της ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πύλης εξαγωγών, η οποία λειτουργεί από σήμερα ανανεωμένη και, μεταξύ άλλων, προσφέρει τη δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να δικτυωθούν μέσω του νέου «Trade Club», ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρήσεων για το οποίο συνεργάζονται 16 διεθνείς τράπεζες με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες!

Κατά την πρώτη ημέρα του «Go In Crete» θα πραγματοποιηθεί Forum και Ανοιχτή Συζήτηση με τη συμμετοχή στελεχών διοίκησης της Eurobank, εκπροσώπων των συνδιοργανωτών και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, ενώ θα λάβει χώρα τριήμερο προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων.

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικών Αποστολών «Go International» ξεκίνησε το 2009 και αποτελεί πρωτοβουλία μεγάλης κλίμακας της Eurobank με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας την ευκαιρία σε ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με αγοραστές ελληνικών προϊόντων από τη διεθνή αγορά.

Εως σήμερα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία έξι Επιχειρηματικές Αποστολές: στη Ρουμανία το 2010, στην Κύπρο το 2011, στη Σερβία το 2011, στη Ρουμανία το 2012, στη Ρωσία το 2013 και στην Ελλάδα το 2016. Εχουν υλοποιηθεί περισσότερες από 7.650 επιχειρηματικές συναντήσεις ανάμεσα σε 520 ελληνικές επιχειρήσεις και 880 επιχειρήσεις - αγοραστές από χώρες του εξωτερικού. Το «Go In Crete» τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών και συνδιοργανώνεται με την οργανωτική φροντίδα του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, τη συνεργασία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του ΣΕΒ και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ