ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΡΧΕΙΟ

Η εκδήλωση στη μνήμη του Μανόλη Μαργαρίτη στις Μέλαμπες

0

Μια πολύ αξιόλογη εκδήλωση οργάνωσε πρόσφατα(4/8/2013) ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάμπων στη μνήμη του λυράρη Μανόλη Μαργαρίτη, με την συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Λιονή, οι πρώην  βουλευτής κος Λαμπίρης, Νομάρχης κος Παπαδάκης, Δήμαρχος Λάμπης κος Ταταράκης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Ξυπολιτάς, ο Πρέδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Ανώνης Σ Τσουρδαλάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, καλλιτέχνες από όλη την Κρήτη και πλήθος κόσμου.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο  Αντώνης Τσουρδαλάκης – καθηγητής του 2ου Λυκείου Ρεθύμνου, ο οποίος μίλησε για το έργο και την προσφορά του Μανόλη Μαργαρίτη , ενώ  παρουσίασε και 45λεπτο αφιέρωμα με  οπτικοακουστικό υλικό από τη ζωή και τις παρέες του Μανόλη Μαργαρίτη.

Χαρακτηριστικά της εκδήλωσης ήταν η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, η συγκίνηση μα και η κατανυκτική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της καντάδας η οποία κατέληξε στον Πλάτανο , με τον Μιχάλη Μαργαρίτη αδερφό του Μανόλη να παίζει  λύρα μετά από  αρκετό καιρό.

(Bίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση στην ιστοσελίδα  www.melabes.gr)

Η Ομιλία

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ