ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΡΧΕΙΟ

Αποφασισμένοι φορείς του Ρεθύμνου να αντισταθούν στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ

0

Μαζική και πολύ ουσιαστική ήταν η συγκέντρωση συζήτηση που οργάνωσαν το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο, για το νέο χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, το ΠΑΜΕ, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο Δήμο Ρεθύμνης, η Ομοσπονδία Γυναικών, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και η ΠΑΣΕΒΕ.

Από τη συζήτηση έγινε φανερή η μεγάλη δυσκολία και τα τραγικά αδιέξοδα που έχουν περιέλθει όλα τα εργατικά λαϊκά νοικοκυριά εξ αιτίας της βάρβαρης επίθεσης που δέχονται στο όνομα της διάσωσης της πλουτοκρατίας.

Το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι, όπως λέχτηκε, η σταγόνα που ξεχειλίζει πλέον το ποτήρι.

Ομόθυμη ήταν η απόφαση όλων να αρνηθούν μαζικά και οργανωμένα να το πληρώσουν. Να εξοφλήσουν το λογαριασμό ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών.

Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη να ξεδιπλωθεί η λαική αυτενέργεια, η οργάνωση και αλληλεγγύη πολυκατοικία την πολυκατοικία, γειτονιά τη γειτονιά, χωριό το χωριό, δουλειά τη δουλειά ώστε κανείς να μην μείνει μόνος του, κανένα λαϊκό σπίτι να μην επιτρέψουμε να του κόψουν το ηλεκτρικό.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν περιοδείες ενημέρωσης στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στη ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 24/11 στις 10 πμ θα γίνει η πρώτη μαζική παράσταση στη ΔΕΗ για να παραδοθούν οι πρώτες αποδείξεις από τα ΑΤΜ και οι δηλώσεις άρνησης πληρωμής του χαρατσιού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ