ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η παραλυσία της ΕΛ.ΑΣ. στον έλεγχο των Συνδέσμων

0

Για την στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο υπάρχουν οι εξής ευθύνες:

1. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε αφήσει την τελευταία 20ετία ελεύθερους τους Συνδέσμους. Οι έλεγχοι σε Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή κλπ, μετά την τραγωδία, δυστυχώς δεν ωφελεί. Στις εφόδους εντοπίστηκαν μαχαίρια, σουγιάδες και αιχμηρά όργανα, γιατί οι Σύνδεσμοι γεννούν εγκληματίες. Η μάζα των κανίβαλων και ανεγκέφαλων βγάζει επιθετικότητα χωρίς λογική. Αν και είχαν εντοπισθεί 118 περιστατικά οπαδικής βίας, η ΕΛ.ΑΣ. παρέμεινε απαθής, παρά το ότι γνωρίζει, εδώ και χρόνια, τις συμμορίες των σκληρών χούλιγκαν, τα δολοφονικά τάγματα και τις ενέδρες θανάτου.

2. Πελώριες ευθύνες του υπ. Αθλητισμού, ευρισκόμενο σε παραλυσία 20 χρόνια, χαρακτήρισε, μόλις πρόσφατα, το αδίκημα της οπαδικής βίας ως ιδιώνυμο. Όφειλε σε περίπτωση επεισοδίων να θεσπίσει τον αποκλεισμό θεατών για όλη την χρονιά, καθώς και την απαγγελία διώξεων και των γονέων στη περίπτωση ανηλίκων δραστών. Ας μιμηθεί το υπουργείο την Θάτσερ με την πάταξη των χούλιγκαν.  

3. Τεράστιες οι ευθύνες των ΠΑΕ και η πολιτεία όφειλε να επιβάλει αστρονομικά πρόστιμα όταν διαπιστώνει συνεργασία των ΠΑΕ με κάφρους των γηπέδων. 

Οι ανωτέρω ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας δεν θα πρέπει να κοιμούνται, αφού οι ερινύες θα τους βασανίζουν μια ζωή. Τι έχουν να πουν στους χαροκαμένους γονείς; Τεράστια σημασία έχει η ανατροφή των παιδιών κυρίως με αγάπη, γιατί η επιθετικότητα έχει σαν αιτία την συναισθηματική στέρηση. Όλοι αυτοί έχουν συναισθηματικό αυτισμό, παγωμένα συναισθήματα, έλλειψη ηθικών αξιών και θεωρούν τον εαυτό τους ήρωα, κατακτώντας τον κόσμο μέσα από το αίμα.

Όταν τα φώτα του εγκλήματος θα σβήσουν, οι αρμόδιοι ΕΛ.ΑΣ., υπ. Αθλητισμού κλπ θα βυθιστούν πάλι στην παραλυσία και τον λήθαργο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ