ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Συνέχεια των γεγονότων…

0

Η κυρία πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κυρία της νομιμοποίησης των μνημονίων, δηλαδή, της τεκμηρίωσης της οικονομικής κατοχής,  η οποία είναι βέβαια και πνευματική. Επίσης, της νομιμοποίησης του ξεπουλήματος της Μακεδονίας.  Αλλά, δεν θα επεκταθώ για να ‘ρθω στον πρωθυπουργό της Ελλάδος μετά των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων και ειδικά αυτών που ψήφισαν και επέβαλαν μνημόνια, αυτά, που με την επιβολή και ψήφιση των μνημονίων καταργήθηκε κάθε έννοια δημοκρατίας και καταπατώντας την ανθρώπινη υπόσταση των Ελλήνων, καταπατώντας και το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, μετατρέποντάς τους υπέρ των ολίγων και εναντίον των εκατομμυρίων Ελλήνων. Αυτοί που ψήφισαν μνημόνια κλείνοντας το δρόμο για το μέλλον των παιδιών μας καταδικάζοντάς τους στην απόγνωση να μην μπορούν να κάνουν οικογένεια, με αποτέλεσμα να σπρώξουν τον ανθό του ελληνισμού στην ξενιτιά. Αυτούς που έμειναν στα ψυχολογικά προβλήματα, προβλήματα υγείας, αυτοκτονίες κλπ. Και δε σταματούν το καταστροφικό έργο τους, εκτελώντας τις διαταγές της μερκελικής Γερμανίας που είναι πίσω από την καταστροφή αυτή. Πρέπει να θυμηθούμε ότι 30 Μαΐου ξεκινούν οι πλειστηριασμοί περίπου 250 – 300.000 ακινήτων, ξεκινά ο πτωχευτικός νόμος, αυτή η ατομική βόμβα που θα διαλύσει συθέμελα τον κοινωνικό ιστό.

 Και η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτα τη νέα απάτη με εργαλείο την υφαρπαγή της περιουσίας μέσω των δασικών χαρτών. Θα σταθώ λίγο στους δασικούς χάρτες που είναι επίκαιροι. Κήρυξαν το 65% του νομού δασικό. Και τώρα έρχονται να μας πουν να πληρώσουμε τοπογράφους, μηχανικούς, συμβολαιογράφους, δικηγόρους, να πληρώσουμε και το τελευταίο μας ευρώ να αποδείξουμε, ότι είναι δικό μας το χωράφι του πατέρα μας και του παππού μας. Και μπαίνουμε σε μια διαδικασία επίπονη και πολύχρονη.

Αγαπητοί συμπατριώτες, αν δεν υπήρχε το σχέδιο υφαρπαγής, αυτό το οποίο διεκδικούμε σήμερα με την απόσυρση και τη διόρθωση, θα είχε γίνει πριν. Έπρεπε η εταιρία που ανέλαβε και έφτιαξε τους χάρτες να περάσει από τους κατά τόπους δήμους, να έρθει σε επαφή με τους φορείς, να δει τις συνθήκες και να προστατέψει την ιδιοκτησία εξαρχής. Έρχονται κατόπιν εορτής να μας πούνε να πληρώσουμε για να αποδείξουμε την ιδιοκτησία μας, όπως είπα και πριν.

Αγαπητοί συμπατριώτες, γνώμη μου είναι ότι δε θα πάρουν τους χάρτες πίσω. Ούτε δικαστικές αποφάσεις θα βγουν υπέρ των πολιτών, ούτε ενστάσεις θα κερδηθούν. Έχουν χαθεί όλα εφόσον εμείς δεν ξυπνήσουμε. Ακούγεται τις τελευταίες μέρες έντονα ότι υπάρχουν υποσχέσεις σε υμετέρους από τα πολιτικά γραφεία. Πιθανόν να είναι αλήθεια. Διότι είδα κάποιες κινήσεις κάποιων, που μπορεί κάλλιστα να βγει το συμπέρασμα αυτό.

Θέλω όμως να ενημερώσω αυτούς, αν παίρνουν τις υποσχέσεις αυτές, ότι 9 χρόνια έχω δει επανειλημμένως σωτήρες να παρουσιάζονται, να αποτρέπουν πολίτες στο να αντισταθούν όπως πρέπει στον αγώνα που κάνουμε στο ΣΑΟΡ. Κάποιοι πλήρωσαν και πολλά λεφτά σ’ αυτούς τους σωτήρες, αλλά τελικά βρέθηκαν στο γκρεμό πιο μπροστά απ’ τους άλλους. Όλα είναι κοροϊδίες και εξαπάτηση. Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και το σπουδαιότερο, ενωμένοι μακριά από διχόνοιες μεταξύ μας, που ήδη οι επιτήδειοι προσπαθούν και έχουν αρχίσει να διχάζουν, διότι παρουσιάζονται περιπτώσεις κατηγοριών μεταξύ των αγωνιζομένων.

Κύριοι χρειάζεται ενότητα, ομόνοια, αγώνα με όποιο τρόπο και αν χρειαστεί, και όποιο κι αν είναι το τίμημα, χωρίς καμία εμπιστοσύνη στους πολιτικούς μας. Αν δεν συμβεί αυτό, το παιχνίδι έχει χαθεί. Οι περιουσίες μας θα εξανεμιστούν κι εμείς θα εκδιωχθούμε. Να υπενθυμίσω ότι το πρόγραμμα «Εστία» προχωρεί, οι εντολές της Ευρώπης είναι κάθετες, οι κληρονόμοι μας έρχονται κάθε μέρα και τους δίνονται τα προνόμια που αφαιρούνται από εμάς. Θέλω να επισημάνω επίσης, την αφωνία της εκκλησίας για το εργαλείο της υφαρπαγής των δασικών χαρτών που χάνονται χιλιάδες στρέμματα μοναστηριακής γης που δεν τα ακούμπησαν οι Τούρκοι. Τι γίνεται; Εάν δεν τους ενδιαφέρουν, να τα παραχωρήσουν σε αυτούς που τα δουλεύουν και τα χρησιμοποιούν, και σε φτωχούς Έλληνες. Όχι στην κυρία Μέρκελ. Κατά τα άλλα ο κύριος Μητσοτάκης μίλησε για δημοκρατία και ελευθερία. Δυστυχώς αγαπητοί συμπατριώτες, η επανάσταση του 1821 δεν τελείωσε, απλώς άρχισε. Ήρθε η ώρα να τελειώσει. Για την ανεξαρτησία μας επιτέλους, για την δημοκρατία, για τους Έλληνες που διώκονται χωρίς οίκτο. Καιρός να δούμε τα πράγματα όπως πρέπει. Μη μας κοιμίζουν πλέον.

Ζαχαρίας Κλάδος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ