ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επειδή η μισή αλήθεια συχνά είναι ψέμα.

0

Είναι αλήθεια ότι προκηρύχθηκαν 15 θέσεις μόνιμων ιατρών για να καλύψουν πολλαπλάσιες κενές θέσεις που έχουν ορφανέψει από πέρσι και οι εναπομείναντες ιατροί των κλινικών καλύπτουν τα κενά. Καλύφθηκαν 10 θέσεις, που μόνο το ΤΕΠ, η Πνευμονολογική και η Παθολογική χρειάζονται τόσους.

Από αυτούς τους 10, ένας θα μεταφερθεί από την ορθοπεδική στο ΤΕΠ, μία ιατρός είναι έγκυος και θα αναλάβει υπηρεσία μετά από περίπου 2 χρόνια, ένας ακόμα έχει δηλώσει 9μηνη γονική άδεια και μέχρι να παρουσιαστεί θα περάσει ένας χρόνος, ακόμα 2 έχουν εκφράσει ενδιαφέρον όμως επειδή δεν έχουν παραλάβει τον διορισμό τους, μπορεί να περάσει παραπάνω από 2μηνο μέχρι να αναλάβουν υπηρεσία και τέλος ακόμα ένας εργαζόταν ήδη ως επικουρικός και θα πάρει την θέση του. Τελικά, καινούργιοι ιατροί που διορίστηκαν και θα ενισχύσουν άμεσα το νοσοκομείο στην πανδημία είναι μόλις 5, εκ των οποίων 1 οφθαλμίατρος, 1 ουρολόγος, 1 πνευμονολόγος και 2 αναισθησιολόγοι.   

Η διοίκηση του νοσοκομείου προαναγγείλει εγκαίνια γύρω από μια τρύπα, όπου κάποια στιγμή έχει τις καλές προθέσεις να χτίσει κάτι.

Όμως ξέρουμε πολύ καλά που καταλήγει ο δρόμος των καλών προθέσεων.

Με εκτίμηση προς την αλήθεια και τους Ρεθυμνιώτες

 

Βαράκης Νίκος

Παιδίατρος IBCLC

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ