ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Μισογυνισμός των Nεοναζι - Με "επικηρυξαν"

0

Η Kοινωνία και η Δικαιοσύνη έκαναν το καθήκον τους ! 

Η κοινωνία τους απομόνωσε και η Δικαιοσύνη τους τιμώρησε παραδειγματικα, με μια απόφαση πρωτοποριακη - ορόσημο, που θα πρέπει  να αποτελέσει πρότυπο και για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες !

Τώρα πρέπει να κλείσουμε το δρόμο στους Νεοναζί , για συμμετοχή τους στις επόμενες εκλογές !

Η κοινοβουλευτική Δημοκρατία μας δεν θα ζεσταίνει άλλο "φίδι στον κόρφο της", που θέλει να μεγαλώσει, για να την καταστρέψει!

Τώρα είναι η ώρα της νομοθετικής εξουσίας να βάλει τέλος στην ΧΑ και στους Νεοναζί. 

Το ΚΙΝΑΛ  ζητησε, σε αυτήν την κατεύθυνση,  τη σύγκληση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

    Δεν μπορεί η Δημοκρατία μας να ανεχτεί αλλα Εγκλήματα, άλλες συμπεριφορες Φασιστικές.. και ακραία Ρατσιστικες!!

Κατι που δεν νομίζω πως εχει πληρως συνειδητοποιηθεί, είναι και ο ακραίος Μισογυνισμός των Νεοναζι !

Το βίωσα προσωπικά, θυμίζω, όταν, τον Δεκέμβριο του 2010 και τον Μάρτιο του 2011 ήμουν καλεσμένη της "Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" της Βουλής, να μιλήσω για τα "Γυναικεία πρότυπα στα ΜΜΕ".

Την περίοδο αυτή, στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, πρωταγωνιστούσαν γυναίκες , που περηφανεύονταν ότι κέρδιζαν μεγάλα ποσά, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες πορνό.. και γενικά, γυναίκες, που τόνιζαν ή.. καλούνταν να τονίσουν, με κάθε τρόπο, την "σεξυ" πλευρά τους !..

     Καυτηριασα πολύ έντονα την τηλεόραση της εποχής αυτής, που περνούσε πολύ λάθος πρότυπα σε όλες τις ηλικίες τηλεθεατων !

Το λογικώς αναμενόμενο θα ήταν να είναι ολοι ικανοποιημένοι (οι συντηρητικότεροι πόσο μάλλον) από την αυστηρότητα μου, σε σχέση με μια τηλεόραση, που ωθούσε, με κάθε τρόπο, αφενός τα κορίτσια μας σε ευκολο κέρδος, χρησιμοποιώντας το σώμα τους και, αφετέρου, την υπόλοιπη κοινωνία να τα αντιμετωπίζει ανάλογα και να διαμορφώνει σχετική νοοτροπία.

     Με σοκ διαπίστωσα. ότι την επόμενη μέρα οι Νεοναζί με "επικήρυξαν", στο Διαδικτυο, με τα εξης λόγια:

"ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ 

την Θεοδώρα Παπαδάκη

(φωτογραφία μου)

που διαδίδει

φεμινιστικες μ...... !!!

Υπογραφη:

Ομάδα Νεοναζί"

Το γεγονός αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς και είναι ενδεικτικό, όπως και πολλά άλλα, του πώς αντιμετωπίζουν οι Νεοναζί τις Γυναικες, με λόγια και με έργα και πόσο Επικίνδυνοι είναι αυτοί.. Και για το 52% του πληθυσμού μας !

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ