ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιατί εμείς οι έλληνες

0

Ενώ πλησιάζω τα 45 μου χρόνια ,νοιώθω μέσα μου να με κυριεύουν περίεργα συναισθήματα,  απολογούμαι στον εαυτό μου μπροστά, κοιτώντας με δέος τον ουρανό .Ελπίζοντας ο θεός να μας συχωρήσει όλους μας για το κακό που έχουμε κάνει στην χώρα μας την ηρωϊκή ,στην ΕΛΛΑΔΑ μας ….Φταίμε εμείς που ανεχτήκαμε μια χούφτα δοσίλογων  να σπιλώσουν μια τόσο βαριά ιστορία πολιτισμού που διεθνώς όλες οι μεγάλες προσωπικότητες υποκλίνονται με δέος μπροστά της…Η αρχή και το τέλος κάθε νοητικής περιπλάνησης ξεκινάει από την ΕΛΛΑΔΑ , χωρίς  την χώρα μας δεν υπήρχε τίποτα παγκοσμίως είναι όλα καινά ….Χρωστάτε πολλά στην ΕΛΛΑΔΑ, ακόμα και την ύπαρξη σας , πρέπει να το καταλάβετε και να το βάλετε στο μυαλό σας, όλοι σας καλά όμως, δεν έχετε δικαίωμα να μας κουνάτε το δάκτυλο διεθνώς .. Μας χρωστάτε πολλά δεν σας χρωστάμε….Φτωχοποιήσατε εντέχνως αλλά και δολίως την χώρα μας ,με την συνδρομή πουλημένων πολιτικών  προδοτών …Η ιστορία γράφει με ανεξίτηλο μελάνι ….ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ  πλανάται με μένος πάνω μου, απορώ πως φτάσαμε σε αυτό το χάλι  ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όπως και ο τίτλος των ανησυχιών μου αυτών .. Όλα είναι θέμα σκέψης αλλά πάνω από όλα ήρεμης και καθαρής σκέψης…Λάθος επιλογές του λαού ,δικές μας ,τρώμε σανό και ανεχόμαστε αλλά και χειροκροτούμε και από πάνω…Και θα σας εξηγήσω φίλες και φίλοι γιατί τα λέω όλα αυτά, γιατί αγανακτώ να βλέπω να κακοποιούν και να λεηλατούν την χώρα μας και την βαριά και τιμημένη ιστορία  μας…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…Η ιστορία μιλάει από μόνη της πολλά χρόνια πριν καθαρά χωρίς μισόλογα ….   

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ δολοφονήσαμε με την στάση μας τον φιλόσοφο ΣΩΚΡΑΤΗ εξαναγκάζοντας τον να αυτοκτονήσει με κώνειο.. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ εξορίσαμε βιαίως  τον σοφό επιστήμονα ΠΥΘΑΓΟΡΑ, όπως επίσης και τον στρατηγό αλλά και πολιτικό ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ γιατί έλεγαν αλήθειες και δεν μας ήταν αρεστοί σε κάποιους  της εποχής.

 ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ για να αποφασίσουμε επιτέλους να πολεμήσουμε για την Ελευθερία μας , χρειάστηκε να επέμβει με δυναμισμό ο  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ  και τα παλικάρια του, εκτελώντας πολλούς προσκυνημένους που είχαν υποταχτεί στους Τούρκους  με το ιστορικό "φωτιά και τσεκούρι , στους προσκυνημένους".

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ   δολοφονήσαμε άνανδρα ήρωες όπως τον αξέχαστο ήρωα  ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ , αλλά και την μεγάλη επαναστάτρια ηρωϊδα  ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ  που πούλησε όλη της την περιουσία για να εξοπλιστούμε στον αγώνα και την επανάσταση.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ φερθήκαμε τόσο φτηνά και σκάρτα στον πρωτεργάτη της επανάστασης, τον ήρωα   Κολοκοτρώνη   φυλακίζοντας και κακοποιώντας τον, και δεν φτάνει μόνο αυτό εν συνεχεία , δολοφονώντας ακόμα και τον γιο του .

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ αφήσαμε  έναν ήρωα μεγέθους  ΝΙΚΗΤΑΡΑ και μια ηρωίδα μεγέθους  ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ , να πεθάνουν στη φτώχεια και τη ζητιανιά .  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που γράψαμε μεγαλειώδη ιστορία στο έπος του Σαράντα, που ακόμα και ο ίδιος ο ΤΣΟΡΤΣΙΛ είχε πει ότι ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ αντί, να κοιτάξουμε , να ανασυνταχτούμε από την κατοχή και τον πόλεμο, καταντήσαμε να αλληλοεξοντωνόμαστε μεταξύ μας , σε ένα εμφύλιο πόλεμο με πολλά θύματα.. Και αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και ο αιμοσταγής ΧΙΤΛΕΡ παραδέχτηκε δημόσια την αντίσταση και τον ηρωισμό που επέδειξαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ με αυταπάρνηση και με ισχυρό σθένος…

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ικετεύαμε  , να μπούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που ηγεμονεύει τη χώρα, δοξάζοντας  πολιτικά σκουπίδια ,παίζοντας παιχνίδια εις βάρος του λαού ,την ίδια στιγμή που δεν διεκδικούσαμε και βάζαμε στο περιθώριο και στο συρτάρι τις Γερμανικές αποζημιώσεις του κατοχικού δανείου αλλά και τις αποζημιώσεις για τα αποτρόπαια εγκλήματα αλλά και δολοφονιές των Γερμανών εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ αλλά και του πολιτισμού μας…

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  δεν έχουμε βάλει στο περιθώριο και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλους αυτούς, που μπροστά , στη προσωπική τους καταξίωση δεν δίστασαν, να χρεοκοπήσουν  και να πουλήσουν την χώρα μας, χωρίς να έχουν αναστολές και τύψεις να παραχωρήσουν   όνομα και Εθνική κυριαρχία, για να κάνουν τα χατίρια κάποιων ξένων αφεντικών .

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφίζουμε  πάντα, με μοναδικό μας  κριτήριο το προσωπικό μας συμφέρον. Γιατί στη συνέχεια απορούμε για αυτούς που εκλέξαμε ότι κάνουν το ίδιο.. Για αυτό τον λόγω συναντάμε φαινόμενα εντός ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ να παίρνουν θέση κατά των συμφερόντων της ΕΛΛΑΔΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε παρωπίδες και συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να χειροκροτούμε  τους ίδιους και τους ίδιους ανεξαρτήτως τι έχουν προσφέρει ,αρκεί μόνο που ανήκουν στις μεγάλες οικογένειες πολιτικών τζακιών, οι  λεγόμενοι σωτήρες της χώρας ,που για πολλές δεκαετίες μας σώζουν…Είναι βέβαια και κάποιοι εκολαπτόμενοι νεοεισερχόμενοι σωτήρες που πούλησαν τρελό παραμύθι  για αρκετά χρόνια  και εμείς για μια ακόμη φορά φάγαμε αμάσητο σανό. Όλοι αυτοί οι σωτήρες μας έσωσαν με τα μνημόνια δέκα ετών οικονομικής κρίσης και επειδή μας αγαπάνε πολύ πούλησαν τις κατοικίες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ σε ξένα FANS σε εξευτελιστικές τιμές στο ένα δέκατο της υποθηκευόμενης   αξίας του ακινήτου, την ίδια στιγμή όμως που τα δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ που χρωστάνε τα κόμματα και οι πολιτικοί σωτήρες μένουν στο απυρόβλητο,και ρωτώ εγώ γιατί δεν τα πήραν και αυτά τα ξένα FANS…ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ …Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σωτήρες έσωσαν και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  μας με το όνομα και παραχώρηση γλώσσας ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ  ..Αλλά τι να λέμε τις μεγάλες αγάπες δεν  τις ξεχνάμε ποτέ…..Επίσης όλοι αυτοί οι παραπάνω σωτήρες τους αρέσουν ιδιαίτερα οι ΣΤΟΕΣ και τα ΛΟΜΠΥ γιατί επιμορφώνονται παραπάνω έτσι ώστε να  μας δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο  όλη την αγάπη τους…

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανεχόμαστε αμέσως, στη Βουλή και , με ρεκόρ ψήφων όποιον δημοσιογράφο αθλητή και καλλιτέχνη του ζητήσει την ψήφο του μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημος ,ανεξαρτήτως αν μπορεί να προσφέρει πραγματικά. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανεχόμαστε να βλέπουμε ότι πιο ανθελληνικό μας πλασάρουν τα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι που τους έχουν υποδείξει τα αφεντικά..

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεχόμαστε  να εξευτελίζουν να ασελγούν αλλά και να κακοποιούν συστηματικά, την γλώσσα μας  και τον πολιτισμό μας  χωρίς ενοχές. Έχουμε καταντήσει πλέον να μην μπορούμε ούτε καν να λέμε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες ,γιατί θα κατηγορηθούμε ότι είμαστε φασίστες και εθνικιστές από μια μερίδα ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ  σκουπιδιών.. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να δέχόμαστε  και να ανεχόμαστε να γίνεται καθημερινά η χώρα μας ένα μουσουλμανικό προάστιο αλλά και η αποθήκη κάθε ανθρώπινης ψυχής διεθνώς, καθημερινά εισέρχονται παρανόμως εισβολείς ανεξαρτήτου ταυτότητας ,πεποιθήσεων αλλά και προθέσεων ..

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προτιμάμε να μην προσλαμβάνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στις δουλειές μας, με μοναδικό στόχο το κέρδος και πολλές φορές την εκμετάλευση των ανθρώπων ξένης υπηκοότητας.. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε ξένες επιχειρήσεις αγοράζοντας ξένα προϊόντα την ίδια στιγμή που υπάρχουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ίδιας ποιότητας να προμηθευτούμε, κάθε ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ περνάνε τα σύννορα και πάνε ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ για ψώνια και για γιατρούς αλλά και για άλλες υπηρεσίες ακόμα και για να βάλουν καύσιμα.. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ διώχνουμε στο εξωτερικό τα καλύτερα μυαλά, νέα παιδιά γεμάτα όνειρα και προσδοκίες, μην μπορώντας να αποκατασταθούν επαγγελματικά εντός της ΕΛΛΑΔΑΣ, να αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό και εν συνεχεία να   χαρίζονται κυριολεκτικά σε άλλα κράτη.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ αφήνουμε καθημερινά τους Τούρκους αλλά και τους άλλους γείτονες ,να διεκδικούν Θράκη και Αιγαίο και δεν σηκώνομε ανάστημα  , να τους φωνάξουμε ,πως η μισή Τουρκία είναι Ελληνική .Όλα αυτά τα ΓΙΑΤΙ μου δημιουργούν αισθήματα λύπης αλλά και περίσκεψης ,σίγουρα όμως ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ …..Ας  μην γελιόμαστε όλα αυτά τα κάναμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ…..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .. Eίναι γεγονός διασταυρωμένο και επιβεβαιωμένο ότι ,αν σε μια γειτονιά που υπάρχει ένα μαγαζί ενός ΕΒΡΑΙΟΥ και πάει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να ανοίξει δικό του μαγαζί, αμέσως η ΕΥΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ θα προσπαθήσει να βρει αλλά και να βοηθήσει ακόμα και οικονομικά άλλον ΕΛΛΗΝΑ να ανοίξει δικό του μαγαζί με στόχο την μεταξύ τους σύγκρουση και εν συνεχεία την εξόντωση τους.. Τα συμπεράσματα δικά σας.. Αυτή δυστυχώς είναι μια πικρή αλήθεια που πρέπει να την καταλάβουμε όλες και όλοι μας χωρίς αναστολές και κλαψουρίσματα..

Μάλλον τα 400 χρόνια υποδούλωσης , δεν ήταν αρκετά να εκτιμήσουμε την  μεγάλη έννοια της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ .Δεν έχω πλέον τι να πω ,ανησυχώ εντόνως μέσα μου …Δύσκολες σκέψεις θολές , περνάνε από το μυαλό μου, ωσάν ένα κακό όνειρο, έναν εφιάλτη .Μακάρι να ήταν όλα ψέματα ….

Με σκέψη και βούληση έξω, από κάθε πολιτικό παιχνίδι

Σκύβω το κεφάλι ταπεινά, υποκλίνομαι σε όλους εκείνους τους ασυμβίβαστους ήρωες που θυσίασαν την ζωή τους χωρίς τον παραμικρό δισταγμό ,αλλά συνάμα προσπαθώ να αφυπνίσω συνειδήσεις και τρόπους σκέψης …Έναν άνθρωπο είναι πολύ δύσκολο ως και ακατόρθωτο να τον αλλάξεις σαν χαρακτήρα ,το μόνο που μπορείς να κάνεις να τον μάθεις να σκέφτεται καλύτερα και πιο αποτελεσματικά…Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους να σκεφτούμε ψύχραιμα και να κρατήσουμε το ανάστημα της ΕΛΛΑΔΑΣ εκεί που της αξίζει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ όπως μας την άφησαν οι πρόγονοι μας ,είναι ιερό μας χρέος .. Ωφείλουμε να την παραδώσουμε αλώβητη και ακέραια στις επόμενες γενιές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ